OK Rent A Car Los Angeles

ok rent a car LAOK Rent A Car i Los Angeles har siden 1993 tilbudt billig billeje i og omkring Los Angeles og Santa Monica.

Nem billeje i Los Angeles Lufthavn

OK Rent A Car ligger gangske tæt ved Los Angeles Lufthavn ved Hilton Hotel og tilbyder gratis shuttle service til din lejebil fra lufthavnen.

Billeje fra OK Rent A Car i Los Angeles er en mulighed for at komme nemt rundt i den berømte filmby og for nemt at køre videre til andre af de fascinerende byer i det vestlige USA. Mange flyselskaber flyver fra Danmark til netop Los Angeles Lufthavn og næsten uanset formålet med dit besøg, er den nemmeste måde at komme videre på med billeje.

Rejser du til Los Angeles for at tage på bilferie med besøg i nogle af de store nationalparker og storbyer i det vestlige USA, er OK Rent A Car dog bare et af mange biludlejningsfirmaer som tilbyder billig billeje i Los Angeles Lufthavn.

Priser på lejebiler fra OK Rent A Car

I søgemaskinen på Billeje.info kan du nemt sammenligne priser på lejebiler fra OK Rent A Car med andre biludlejningsselskaber i Los Angeles Lufthavn. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Los Angeles. Lej bil på Billeje.info

Los Angeles skyline. Foto: Kevin Stanchfield, Creative Commons.

Kontaktinformation til OK Rent A Car

Vil du i kontakt med OK Rent A Car kan det ske på følgende adresse:

OK Rent A Car
LAX Car Rental Office
5757 W. Century Blvd., Lobby
Los Angeles, CA 90045, USA
Telefon nummer : (00310)665-0005

Læs mere om biludlejning hos OK Rent A Car på deres egen hjemmeside her

Foto: På vej mod oplevelser i Californien. Kilde: Burnlipo.

Dette indlæg om OK Rent A Car er sidst opdateret i sommeren 2014 med informationer indhentet fra selskabets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra egne erfaringer. Har du input eller gode råd om billeje igennem OK Rent A Car, som andre kan få glæde af, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så god og opdateret information som muligt. Det er naturligvis også muligt at dele dine oplevelser med andre ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelser om OK Rent A Car på vores blog om billeje. På bloggen finder du i øvrigt også inspiration til en bilferie i USA, du kan læse rejsetips om Californien, byer som Los Angeles og San Francisco, og naturligvis de store seværdigheder i denne del af USA. Et par af de seværdigheder som er et must at besøge er jo f.eks Las Vegas, Gran Canyon og så naturligvis den smukke kyst langs Stillehavet.

Læs f.eks blog indlæg om: 10 af verdens smukkeste ruter i bil

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos OK Rent A Car eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos OK Rent A Car Los Angeles Find Billeje her --> Sammenlign priser her