Oplev Chicago med billeje. Foto: Shelby L. Bell, CC BY 2.0.

Når du fremover lander i Chicago O’Hare lufthavn i USA, bliver det lettere at fortsætte din rejse med billeje. Den amerikanske storlufthavn har således netop indviet et nyt center for billeje, der har kostet over halvanden milliard kr. at bygge og taget tre år at bygge.

Billeje på fem minutter

Indtil videre er 13 biludlejningsfirmaer på plads i det nye center, som samler alt der har med billeje at gøre i Chicago O’Hare lufthavnen. Der er således ikke blot afsat 4.000 overdækkede parkeringspladser til lejebiler. Der er også rigeligt at de faciliteter, man kan have brug for efter en lang flyvetur. Sidst, men ikke mindst, er den nye bygning godt forbundet til selve lufthavnsterminalen. Ved indvielsen lovede borgmesteren da også, at det modsat tidligere nu bliver en gnidningsløs oplevelse at finde hen til sit biludlejningsfirma. Eftersigende tager det nu blot fem minutter fra du forlader terminalen til, at du er fremme ved udlejningskrankerne.

Den store investering i det over 232.000 kvadratmeter store biludlejningscenter (som dog også har parkeringspladser til private biler), er en del af en større strategi om  at forbedre infrastrukturen i og omkring Chicago. Har du tidligere fløjet til Chicago O’Hare lufthavn, vil du da også vide, at biludlejningsfaciliteterne var begyndt at se lidt slidte ud i kanterne. Udover den nye bygning til biludlejningsfirmaerne er planen, at selve lufthavnsterminalerne skal udvides for adskillige milliarder i det kommende årti.

Derfor skal du leje en bil i Chicago

De færreste danskere, som flyver til Chicago, nøjes med at blive i “The Windy City”. Skal du ikke uden for centrum, er en bil måske ikke den mest oplagte transportløsning. Til gengæld giver en lejebil dig masser af muligheder for at bruge Chicago som udgangspunkt for en oplevelsesrig bilferie i USA.

Det er for eksempel I Chicago, at den legendariske Route 66 starter. Mindre kan dog også gøre det. De lokale indbyggere ynder for eksempel at køre en tur (cirka 2 timer) nordpå til Lake Geneva  i nabostaten Wisconsin for at bade, sejle eller vandre. Er det friluftsliv, du søger, er det heller ikke meget mere end 2 timers kørsel til Starved Rock State Park, hvor du kan vandre gennem flotte kløfter til vandfald.

Billeje i Chicago O’Hare International Airport

Til trods for at det nu bliver nemmere at være billejekunde i Chicago O’Hare (lufthavnskode ORD), bør du stadig sørge for at reservere din lejebil før ankomst. Det kan du gøre i søgemaskinen øverst her på siden, hvor du med én søgning får en oversigt over de forskellige udlejeres bedste priser på lejebiler i Chicago O’Hare International Airport. Søgemaskinen fra CarTrawler indhenter således de aktuelt bedste tilbud fra Avis, Hertz, Enterprise og Thrifty, samt mindre, lokale firmaer der ofte har konkurrencedygtige priser på de mest populære bilklasser.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *