Rotorua på nordøen. Foto: Tom Hall, Creative Commons.

New Zealand står sandsynligvis højt på listen over mange danskeres drømmerejsemål. I hvert fald har New Zealand det bedste image som turist- eller rejsedestination i Danmark ifølge en ny undersøgelse.

New Zealand med billeje

Det er mediebureauet Related, som ifølge tic.travel har undersøgt hvilke destinationer, der har det bedste image i Danmark.

New Zealand efterfølges af henholdsvis Australien og Spanien på 2. og 3. pladsen, mens for eksempel Norge og Sverige først dukker op på 15. og 20 pladsen.

Udover en meget venlig og imødekommende lokalbefolkning, er New Zealand også især kendt for fantastisk natur. På nordøen kan du opleve flere aktive vulkaner og varme kilder, mens sydøen er berømt for den store variation med alt fra snedækkede bjergtoppe til tropiske strande.

Der er nok at vælge imellem, og for at få mest muligt ud af ferien vælger mange da også at benytte billeje. Når først du har vænnet dig til at køre i den “forkerte” side af vejen, kan du nyde godt af velholdte veje, som forbinder de mange seværdigheder.

New Zealand er over 6 gange større end Danmark, og afstandene er derfor ofte større end vi er vant til. Benytter du billeje, er køreturene dog selvfølgelig i sig selv en chance for at nyde de smukke landskaber og måske lave afstikkere fra planen.

Find inspiration til din rejse her på bloggen. Læs for eksempel om at udforske New Zealand på cykel og med billeje

Bestil billig billeje på New Zealand

Der er et stort udvalg af biludlejningsselskaber på New Zealand. Hvad enten du søger et mobilhome eller en almindelig personbil, har du gode chancer for at finde et godt tilbud på billeje i New Zealand i søgemaskinen her på siden.

Det kan ofte være en fordel at bestille sin lejebil med afhentning direkte i lufthavnen. Så slipper du for at bekymre dig om mulighederne for offentlig transport og er med det samme klar til at udforske det unikke land.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *