QueenstownQueenstown er et sandt mekka for friluftsliv. Foto: Andrea Schaffer, Creative Commons.

Enterprise Rent-A-Car, som er et af verdens største biludlejningsfirmaer, har netop slået dørene op for sin første udlejningsstation i New Zealand. Indtoget på det new zealandske marked er en del af selskabets vækststrategi i den asiatiske del af Stillehavsregionen.

Store planer for billeje i New Zealand

Den første udlejningsstation som ligger på sydøen ved Queenstown Lufthavn, er åbnet som en franchise-aftale med et lokalt firma, Redspot Car Rentals.

Enterprise åbnede tidligere på året deres første udlejningsstation i Australien, hvilket ligeledes skete i samarbejde med Redspot Car Rentals. Her lidt over halvvejs henne på året er Enterprise allerede oppe på 18 udlejningsstationer i Australien, hvilket vidner om ambitiøse planer for regionen.

I New Zealand er planen ifølge administrerende direktør for Redspot, Dan Mekler, at den nye udlejningsstation ved Queenstown blot er den første af mange. På sigt skal man således kunne leje biler fra Enterprise i hele New Zealand.

Har du brug for nem transport videre fra lufthavnen lidt uden for Queenstown, tilbyder udlejningsstationen et fuldt sortiment af køretøjer lige fra kompakte Hyundai i20s til Mitsubishi Outlander SUV’er.

Find den billigste billeje i New Zealand

Vil du udforske New Zealands fantastiske natur i dit helt eget tempo? Så bør du leje en bil, som ikke blot gør det nemt at komme omkring, men også giver dig en uovertruffen frihed til at følge din helt egen rejseplan.

Brug søgemaskinen fra CarTrawler, som er indlejret øverst her på siden, til at finde de billigste priser på billeje i New Zealand fra Enterprise, Avis, Hertz og mange andre biludlejningsfirmaer.

Du kan søge på alle større lufthavne og byer, ligesom du også kan vælge kun at se priser fra bestemte udlejere ved at benytte filterfunktionen i søgemaskinen. Denne er også nyttig, hvis du kun ønsker at se tilbud på bestemte biltyper.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *