Billeje BaltimoreBaltimore, USA - med billeje kan du opleve den amerikanske storby, Baltimore på egen hånd. Foto: David Davies

Billeje i Baltimore er billig og nem med Billeje.info. Baltimore, eller “Charm City” som den kærligt kaldes, er en stor, lys og funklende by på østkysten af staten Maryland. Behagelig og attraktiv. Baltimore er et fantastisk sted, hvis man ønsker et forlænget weekend ophold men sandelig også til et længere ophold. CarTrawler har udlejningsfaciliteter i Baltimore i lufthavnen og i bymidten af byerne over hele USA, f.eks. New York, Miami, Orlando, Tampa, Chicago, Colorado, LA, San Diego, San Francisco og Cleveland. En lejet bil i Baltimore er en super måde at udforske denne spændende by på.

Information om byen

De fleste af Baltimore’s hoved turistattraktioner ligger omkring havneområdet. Her finder man alt lige fra travle barer på promenaden til tropiske fisk i National Aquarium. Akvariet et af de nyeste og spændende attraktioner i Baltimore. Det er bygget som to store glaspyramider, hvor gæsterne starter på toppen og går ned forbi de store montre med over 5000 forskellige slags maritime arter. I det indre havneområde ligger Baltimore Maritime Museum, hvor man kan se en fascinerende samling af gamle skibe og endda en undervandsbåd fra Anden Verdenskrig. Ønsker man et mere afslappet kvarter bør man besøge Fells Point, hvor man kan gå på indkøb, spise, drikke og slappe af i de smukke brostensbelagte gader.

Få råd og rejsetips hos turistinformationen fra Baltimore

Med bil i Baltimore.

Lej en bil i Baltimore og du kan udforske byen og det omkringliggende Maryland i dit eget tempo. Husk at tage en tur til den smukke Chesapeake Bay, den største flodmunding i USA. Ønsker man noget lidt mere udfordrende bør man tage til Six Flags America, en tema og vandpark med mere end hundrede af spændende forlystelser, shows og attraktioner, inklusive otte rutsjebaner. En perfekt dag for hele familien og for dem som ønsker at få adrenalinen til at pumpe rundt.

Billig billeje i USA.

Billeje.info tilbyder udlejningsfaciliteter i Baltimore, i lufthavnen og i bymidten af byerne over hele USA, f.eks. New York, Miami, Orlando, Los Angeles, Chicago, Colorado, San Francisco og Alaska. Bestil din USA billeje i god tid og opnå de bedste priser og rabatter.
Få flere informationer om USA og billeje i byer og lufthavne i hele USA – læs om billeje USA

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *