Billig billeje i BostonBoston, USA - med billeje kan du opleve den vidunderlige amerikanske storby i eget tempo. Foto: Nicolas-Frédéric

Boston er en af de ældste byer i USA. Den ligger på østkysten, og er hovedstad i Massachusetts og den største by i New England. Skal du på ferie i Boston eller området omkring byen så er det absolut værd at overveje at bestille en billig billeje. Langt de fleste der holder ferie i Boston bestiller deres lejebil i Boston lufthavn, og her på billeje-Info kan du i søgemaskinen fra CarTrawler sammenligne priser på billeje i Boston, men også i alle andre store byer og lufthavne i USA.

Information om byen

Boston er en attraktiv by som er opdelt i 21 kvarterer, bestående af South Boston, Beacon Hill, Back Bay, Dorchester og Cambridge. Den er gennemsyret af historie, og det ses påi dens arkitektur. Man finder historiske bygninger inklusive “the Old State House, Old City Hall og Trinity Church”.
Der er et stort antal vandreture, som man kan følge i Boston, den mest kendte er Freedom Trail. På denne tur på 2,5 km lærer man Bostons historie at kende samt den Amerikanske Revolution. Man kommer forbi 16 af byens vigtigste pladser, inklusive Boston Massacre, Faneuil Hall og Bunker Hill Monument. Man kan også følge “The Black Heritage Trail” (Den sorte kulturarvs rute) eller en af de syv gåture som fører op til “Boston Women’s Heritage Trail”. Cheers fans kan besøge pubben, som var inspiration til TV showet. Den var oprindelig kendt som “the Bull and Finch”, men skiftede navn til Cheers på Beacon Hill. Andre populære attraktioner i Boston er “the John Hancock Tower” og the New England Aquarium, samt det berømte universitetsområde med Harvard Universitet .
Folk kommer langvejs fra for at handle i Boston, da den har alt lige fra enorme butikscentre til antikvariater. Den har også mange restauranter og hoteller, så det er et fint sted at bruge som base med en udlejningsbil.

Seværdigheder i Boston området

Der er mange steder, som du kan besøge, hvis du lejer en bil under dit ophold i Boston. Cape Cod er en af USA’s mest populære turistdestinationer, og det vil kun tage omkring 2½ time at nå dertil fra Boston i en udlejningsbil. Der er mere end 60 offentlige strande langs den 560 miles lange kyst i Cape Cod, og det er muligt at dyrke mange sportsaktiviteter, f.eks. tage på rotur, fiske, spille golf (der er 27 offentlige golfbaner) og tage på cykelture.
Du kan også benytte din lejede bil til at køre til Salem, som er en køretur på omkring 30 minutter fra Boston. Denne by er bedst kendt for “the Salem Witch Trials i 1692” (Salem Hekse høringer) skønt høringerne faktisk fandt sted tæt ved Danvers. Parker din bil og lær mere om høringerne i Salem Witch Museum, udforsk New England Pirate (sørøver)Museum og tag en tur til huset med de syv gavle, som blev berømt via Nathaniel Hawthorne’s novelle. Du kan også bruge din bil til at køre en tur til Danvers og se de huse, hvor folk boede, som var involveret i heksehøringerne.
Boston er kendt for sine vandremuligheder men kan også udforskes med trolley eller en flodbådscruise. Men hvis man virkelig skal se New England, så lej en bil. Dette område af USA er berømt for dets landskab og er især særlig smuk om efteråret. Brug den lejede bil til at køre gennem landskabet, mod kysten og besøg nogle af de andre byer, der ligger tæt på Boston.
Det er let og billigt at leje en bil online hos CarTrawler. CarTrawler har udlejningsfaciliteter i Boston Logan Internationale lufthavn (BOS=lufthavns kode) og inde i bymidten af Boston.

Billeje i Boston USA

Hvis du har planer om en ferie i Boston med lejet bil, så bestil den online hos Billeje.info og få fordel af store rabatter, som specielt findes hvis du bestiller din billeje i god tid. Juli måned er højsæson for bille i de fleste starter i USA, så skal du holde sommerferie i USA så vent ikke for længe med at bestille din lejebil.

Find meget mere information om Billeje i byer og lufthavne i hele USA her på Billeje.Info – du finder også informationer om regler for at lejebil, forsikringer og meget mere, og du er naturligvis også velkommen til at kontakte os vedr. billeje i USA.

Læs mere om billeje i USA

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *