Flyv med Norwegian til Bilbao og bestil billig billeje i lufthavnen

Skal du flyve med Norwegian til Bilbao og bestille en billig billeje, så kan du se og sammenligne priser fra alle biludlejningsselskaber i databasen. billeje.info samarbejder ligesom Norwegian med CarTrawler biludlejning om at finde de billigste priser på lejebiler i Bilbao. Norwegian flyver til mere end 10 forskellige lufthavne i Spanien fra Norge, Sverige, finland og Danmark. I skrivende stund tilbyder Norwegian kun direkte fly fra Oslo lufthavn til Bilbao, men du kan rejser fra lufthavne i Danmark via Oslo til Bilbao. Norwegian åbner hele tiden nye ruter og det er bestemt ikke utænkeligt at der i fremtiden vil være en direkte rute med norwegian til Bilbao lufthavn i den nordvestlige del af Spanien.

Guggenheim Museum i Bilbao - flyv Norwegian og lej billig bil

Flyv med Norwegian til Bilbao og oplev bla. det smukke Guggenheim Museum

 

Information om Bilbao

I Danmark er Bilbao nok mest kendt for Guggenheim Museum som er et besøg værd alene for det fantastiske design af bygningen. Bilbao ligger i en del af Spanien som er kendt for at lave mad i verdensklasse, og specielt hvis du kan lide fisk finder du et utal af gode resturanter i byen. Bilbao er også oplagt som base til en bilferie hvor du selv vil kører rundt i din lejebil og se den smukke natur og mange spændende seværdigheder. Bilbao lufthavn ligger tæt på byen og har du ikke bestilt en lejebil finder du gode forbindelser til centrum med busser.

 

Billig billeje i bilbao lufthavn

Uanset om du flyver med lavprisselskaber Norwegian eller et ander flyselskab kan du finde billig billeje i Bilbao her på billeje.info I Bilbao lufthavn kan du leje alle typer af biler og til meget lave priser. Klik på nedenstående link eller indtast hvornår du vil afhente din lejebil og få et overblik med alle priser og ledige biler i Bilbao lufthavn.

Bestil billig billeje i Bilbao lufthavn

Find den billigste lejebil i Bilbao Find Billeje her -- data-src=