New Zealand vejUdforsk New Zealand med billig billeje. Foto: Juan Alberto Garcia Rivera, Creative Commons.

For anden gang har new zealænderne kåret Hertz til det mest betroet biludlejningsfirma i landet. Det er resultatet af den årlige “Reader’s Digest” undersøgelse af forbrugernes tillid til en lang række kendte og mindre kendte brands, som er blevet foretaget i New Zealand i 16 år.

Kiwiernes mest betroet biludlejer

Resultatet af undersøgelsen, Reader’s Digest Trusted Brands survey falder naturligvis i god hos Hertz.

“Det er en stor ære at blive anerkendt som den mest betroede biludlejningsselskab i landet af Readers Digest’s læsere,” siger Mark Righton, landechef for Hertz New Zealand. “Hos Hertz New Zealand er vi drevet af ønsket om at sætte vores kunder i centrum for alt, hvad vi gør. Denne pris er en vigtig målestok af succes for os.”

Hertz Biludlejning i New Zealand

Ligesom Hertz på globalt plan er en af de største biludlejere, finder du også firmaet i talrige lufthavne og byer i New Zeland såsom Auckland, Christchurch, Queenstown og Wellington.

Her kan du vælge fra et bredt udvalg af lejebiler i forskellige størrelser. Det er lige fra biler velegnet til par som for eksempel en Toyota Corolla, til minivans som Kia Carnival med 8 sæder. Vil du være sikker på at kunne klare alle vejtyper, kan du med fordel vælge en SUV som Toyota RAV4, hvor der desuden er god plads til dig og dine passagerer.

Bestil billig billeje i New Zealand

Det er naturligvis ikke kun Hertz, som tilbyder billeje i New Zealand. Landet er et populært rejsemål, og derfor er der de fleste steder adskillige biludlejningsfirmaer at vælge imellem.

Vil du være sikker på at finde den billigste lejebil, bør du benytte søgemaskinen fra CarTrawler her på siden. Du skal blot vælge dato og sted, så giver søgemaskinen dig hurtigt en oversigt over de bedste tilbud fra de forskellige udlejere, store som små.

Er søgeresultatet for omfattende? Så brug eventuelt filterfunktionen til kun at se priser fra bestemte firmaer eller på bestemte bilkategorier.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *