Landskab i New Zeland. Lej billig bil i New Zealand med Billeje.InfoOplev New Zealands smukke landskaber med billig billeje. Foto: Zach Hodgson

De fleste som rejser til New Zealand oplever landet med billeje og i de kommende måneder vil der blive ekstra meget arbejde hos biludlejningsselskaberne. Når første del af Peter Jackson’s Hobbitten-trilogi, bygget på J.R.R. Tolkiens klassiske forløber til Ringenes Herre, får premiere til december, står den New Zealandske turistindustri klar til at udnytte omtalen til tiltrække flere turister og mange af disse turister vil opleve New Zealand i en lejet bil. I tiden op til premieren udskifter man således blandt andet det officielle slogan “100% Pure New Zealand” med “100% Middle-Earth”. Læs mere om filmen og om hvordan du på Billeje.info kan finde den billigste billeje.

Millioner af biografgængere forventes at følge hobbitten Bilbo Sækker’s eventyr, og samtidigt tage på opdagelse i nogle af New Zealand’s smukkeste landskaber. Man har nemlig igen valgt at bruge New Zealand som baggrund for J.R.R. Tolkiens fantasifulde univers. Ringenes Herre trilogien blev ligeledes optaget i New Zealand, og gav dengang turistindustrien et kæmpe boost. En undersøgelse fra New Zealand’s turistråd i 2004 viste således, at filmene var den direkte årsag til 7 % af de internationale besøg.

De seneste år har turismen i New Zeland dog lidt under den globale økonomiske krise, og jordskælvet som ødelagde landet tredjestørste by Christchurch. Turisme er den næststørste industri i New Zealand, og man håber derfor nu, at Hobbitten kan vende de seneste års tilbagegang. Meldingen fra New Zealand er da også, at man allerede nu mærker den fornyet interesse på grund af Hobbitten. Det tyder da også på, at New Zealand kan se frem til en uvurderlig eksponering for hele verden med den nye storfilm. Filmens newzealandskfødte instruktør Peter Jackson fortæller således: “Vi har rejst nærmest over hele New Zealand for at få den fantastiske fornemmelse af ‘Midgård’ med i filmen”.

Se trailere og mere om Hobbit-filmen på den officielle hjemmeside her

Oplev New Zeland med billig billeje

Vil du selv tage på opdagelse i fantastiske New Zealand, kan det ikke gøres bedre end med billeje. Du finder på New Zealand gode veje og infrastruktur, som gør det let at besøge alle de smukke steder og seværdigheder i lejebil. Brug søgemaskinen her på Billeje.info, som finder priser på billeje i New Zealand fra alle biludlejningsfirmaer. Så kan du let finde den billigste lejebil i New Zealand, som passer til dine ønsker.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *