New Zealand. Lej bil på Billeje.infoUdforsk New Zealand med billig billeje. Foto: Phillip Capper

Homoseksuelle i New Zealand har nu fået ret til at sige ja til hinanden i kirken, og allerede nu har der været stor interesse fra giftelystne homopar i udlandet for at besøge New Zealand.

New Zealand er kun det 14. lande i verden, hvor det er blevet lovligt for homoseksuelle par at gifte sig på lige fod med heteroseksuelle, og det første land i Stillhavsregionen.

I anledning af den nye lov havde New Zealands turistråd i en australsk konkurrence inviteret et homopar til østaten, og mere end 300 australske par ansøgte.

Allerede i den første uge blev mere end 1.000 ægteskabsansøgninger downloadet fra New Zealands indenrigsministerium, hvilket er 3 gange mere end gennemsnittet. En betydelig del af ansøgerne kommer fra udlandet, og turismemyndighederne melder da også om øget besøgsinteresse fra især Australien siden loven blev vedtaget.

Ægteskab mellem personer af samme køn blev godkendt i Danmark i 2012.

Besøg New Zealand med billig billeje

New Zealand er i forvejen højt på mange menneskers liste over drømmerejsemål. Landet er da også rigt på spektakulære og smukke landskaber bjerge, gletchere og rygende vulkaner, samt en spændende kultur.

Vil du opleve både nord- og sydøen i New Zealand er billeje den bedste løsning. Det er en vidt forgrenet og velholdt vejnet med gode overnatningsmuligheder undervejs, som gør det let at besøge de mest spændende seværdigheder og byer med billeje i New Zealand.

Bestil billeje i søgemaskinen her på siden, hvor du nemt finder den billigste lejebil i New Zealand.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *