Forkæl dig selv med en unik køreoplevelse hos Sixt Biludlejning. Foto: Alexandre Prévot

Biler i millionklassen er som regel noget danske billister må nøjes med at drømme om, men biludlejningsfirmaet Sixt giver dig nu chancen for at udleve drømmen med billeje i udlandet. Således omfatter selskabets udlejningsflåde i Tyskland, Frankrig, Spanien og Schweiz nu flere forskellige modeller af det legendariske britiske bilmærke, hvor du til attraktive priser fra 1270 kr. kan køre som James Bond for en dag.

Lej dig til luksus

Den nye tilføjelse af luksusbiler fra Aston Martin hos Sixt omfatter modeller fra Aston Martin DB9 Coupé til Aston Martin Vanquish Coupé, som med en købspris i Danmark på ca. 6 mio. kr. er uden for de flestes økonomiske rækkevidde.

Det er dog ikke kun eksklusive biler fra Aston Martin, du har mulighed for at leje hos Sixt. Udbuddet omfatter således også andre luksus- og sportsvogne såsom Mercedes-Benz, BMW og Porsche.

Bestil billeje fra Sixt

Billeje i udlandet er således ikke blot en mulighed for at få mest muligt ud af din ferie, men kan også i sig selv være en unik oplevelse. Det er de lavere priser på biler og ikke mindst priser på biludlejning i udlandet, som gør det oplagt at gribe chancen for at leje en luksus- eller sportsvogn fra Sixt eller et andet biludlejningsfirma.

Bestil din lejebil i søgemaskinen her på Billeje.info, hvor du finder priser på billeje fra Sixt og de andre kendte biludlejningsfirmaer, som ofte også tilbyder eksklusiv billeje. Er du blot på udkig efter den billigste billeje til din ferie i udlandet, er det naturligvis også nemt at finde de bedste tilbud på billeje i vores søgemaskine.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *