Den spanske plads i Sevilla.Den spanske plads i Sevilla.

Rejseguiden Lonely Planet har udnævnt sydspanske Sevilla til den bedste by at besøge i 2018. En jury bestående af rejsejournalister og bloggere fremhæver de mange kulturelle og historiske seværdigheder i Spaniens fjerdestørste i deres begrundelse for den fornemme kåring.

Flamenco, tapas og Game of Thrones

Sevilla, der er er hovedstad i Andalusien, er udover en stor historisk betydning i dag også kendt for at have et meget levende kulturliv. Næste år vil der være ekstra meget på programmet med blandt andet den 31. udgave af European Film Awards og 400-året for maleren Bartolomé Esteban Murillo fejres også.

Sevilla har fornylig lagt kulisser til den ekstremt populære tv-serie Game of Thrones, og der vil uden tvivl være nogle af seriens fans, som alene af den grund vælger at rejse til byen i de kommende år. Her kan de desuden bruge lang tid på at udforske storslåede eksempler på maurisk arkitektur i for eksempel Alcázar-paladset, som oprindeligt var et maurisk fort, eller Giralda-minareten der blev ombygget til at være klokketårn i katedralen. Det er i øvrigt også her den berømte opdagelsesrejsende Christopher Columbus er stedt til hvile.

For sportsfans er der oplagt at se en kamp med et af byens hold, Real Betis eller Sevilla FC. Det er heller ikke svært at finde et sted at se den traditionelle flamenco-dans fremført, som netop stammer fra Andalusien.

Se den listen over de bedste byer at besøge i 2018 ifølge Lonely Planet

Lej en bil i Sevilla

Når du har brugt nogle dage på at udforske seværdighederne i Sevilla, kan det varmt anbefales at leje en bil for også at opleve nogle af de mange andre spændende udflugtsmål i området. Du kan for eksempel køre mod nordvest til Sierra de Aracena som er kendt for sine talrige hyggelige landsbyer og ikke mindst tørret skinke, Jamón. Både Cordoba med den smukke Mezquita-katedral og Granada med det fantastiske Alhambra er også inden for din rækkevidde med billeje.

Billeje er også en oplagt mulighed for at tage på en længere kør-selv ferie på Den Iberiske Halvø – især hvis du udnytter muligheden for at afhente din lejebil ét sted og aflevere den et andet. Du kan for eksempel køre mod øst fra Sevilla til Malaga, eller mod vest til Lissabon i Portugal.

Brug søgemaskinen øverst her på siden til at finde det bedste tilbud på billeje i Sevilla. Uanset om du ønsker blot at have en bil til rådighed et par dage af ferien eller vil tage på en længere bilferie, kan du bruge søgemaskinen til nemt at finde de billigste priser fra Avis, Europcar, Hertz og en lang række andre biludlejningsfirmaer i Spanien.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *