Hertz-bus henter kunder i LAX. Foto: Atomic Taco, Creative Commons.

Los Angeles World Airports (LAWA) som står for driften af lufthavnene omkring den californiske storby har netop taget første skridt på vejen mod at gøre det lettere at leje en bil i Los Angeles International Airport (LAX).

Biludlejningsfirmaer samlet i nyt center

LAWA er begyndt på processen med at designe og konstruere et nyt biludlejningscenter ved Californiens største lufthavn. Det nye center, Consolidated Rent-A-Car Center (ConRAC) vil samle mere end 20 biludlejningskontorer på ét sted.

“Denne nye facilitet vil markant forbedre kundeoplevelsen ved på ét sted at samle mere end to dusin biludlejningsfirmaer, som i øjeblikket er spredt i ud i de tilstødende kvarterer,” siger Deborah Flint, CEO ved LAWA til avisen Daily Breeze.

ConRAC er en del af et stort moderniseringsprogram til en værdi af 5,5 milliarder dollars, som også inkluderer planer om en letbane, som skal overflødiggøre de busser, som biludlejningsfirmaerne i dag sender ind til ankomstterminalerne for at samle kunderne op.

Med det nye biludlejningscenter og forbedringer af tilkørselsvejene vil kunderne ifølge Deborah Flint hurtigere kunne komme hen til deres lejebil og ikke mindst videre fra lufthavnen ad motorvejene. Desuden vil det være mere overskueligt for førstegangs-besøgende at finde frem til deres udlejer, når bilen skal afleveres igen i LAX.

Bestil billig billeje i Los Angeles Lufthavn

Los Angeles Lufthavn som oftest blot omtales LAX, er en af de travleste i verden, der i 2015 blev benyttet af næsten 75 millioner passagerer. For mange danskere er lufthavnen udgangspunktet for en bilferie i det vestlige USA fyldt med store natur- og kulturoplevelser blandt andet i regionens mange berømte nationalparker og storbyer.

Planlægger du at rejse videre fra lufthavnen i bil, er det trods et stort udbud af biludlejningsfirmaer klogt at lave en reservation hjemmefra. Det kan du gøre i søgemaskinen fra CarTrawler, som du finder øverst her på siden. Du skal blot angive de ønskede datoer for at få en hurtig oversigt over den billigste billeje i Los Angeles Lufthavn.

I søgemaskinen finder du tilbud fra både internationale udlejere som Avis, Hertz og Enterprise, men også en række firmaer der kun findes i USA, men ofte også har attraktive priser. Foretrækker du bestemte biludlejningsfirmaer, kan du begrænse prisoversigten ved at bruge søgemaskinens filterfunktion. Denne kan du ligeledes bruge til at søge efter bestemte biltyper.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *