Chania havn. Lej bil på Billeje.infoBesøg den gamle havn i Chania med billeje på Kreta. Foto: George Terezakis

Ryanair udvider i sommerprogrammet med en ny rute fra Billund Lufthavn til Chania på Kreta, og kommer dermed på 21 ruter fra Danmarks næststørste lufthavn.

Ruten til Kreta, som åbner den 25. april, bliver blot én af 10 nye ruter fra Ryanair’s nye base ved Chania på Kreta, som åbner i april 2013. Her skal ét af lavprisflyselskabet fly således fremover have fast base og medvirke til at Ryanair kommer op på i alt 26 ruter fra og til den græske Middelhavsø. Det er allerede nu muligt at book billetter på den nye rute til Kreta fra Billund Lufthavn, og Ryanair har desuden valgt at fejre udnævnelsen af den nye base med et ‘100.000 sæders udsalg’ frem til midnat torsdag den 20. december med priser fra £8 på en lang række af selskabets afgange i januar.

Ryanair forventer at den nye base på Kreta vil blive benyttet af 500.000 rejsende årligt, og vil bidrage til den anstrengte græske økonomi med 500 lokale jobs. Basen er Ryanair’s nummer 55 og selskabets første i på græsk jord.

Den nye rute til Kreta fra Billund Lufthavn bliver fløjet to gange ugentligt på torsdage og søndage. Ifølge Billund Lufthavn fås enkeltbilletter til Kreta fra kr. 59. Blandt Ryanair’s 20 ruter fra Billund er også direkte forbindelser adskillige andre populære feriemål i europa såsom Alicante, Mallorca, Malta, Milano, Pisa, Rom, Tenerife, Trapani, Vendig, Faro og Malaga.

Bestil billeje på Kreta

Flyver du med Ryanair til Kreta, er det oplagt at kombinere med billig billeje på Kreta. Benyt søgemaskinen her på siden, hvor du nemt kan sammenligne priser fra de forskellige udbydere af lejebiler på Kreta, og hvor priserne på billeje altid inkluderer ubegrænset antal kilometer og lovpligtige forsikringer.

Med egen lejebil på Kreta kommer I nemt omkring og kan for eksempel i eget tempo besøge ruinerne på Knossos i hovedbyen Heraklion, nationalparken Samariá og de mange små hyggelige landsbyer.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *