New England byder på en fin blanding af natur og kultur. Foto: Anthony Quintano, CC BY 2.0.

New England i det nordøstlige USA er et oplagt rejsemål for dig, som vil opleve det store land på en ferie med billeje. Glæd dig her til en oplevelsesrig kør-selv ferie med charmerende gamle kroer, lækker seafood og ikke mindst smuk natur blandt andet i form af spektakulære efterårsfarver.

Europæiske spor i New England

New England skiller sig på flere områder ud fra resten af USA. Man mærker således endnu tydeligere indflydelsen fra de mange europæiske immigranter, som gennem tiden har slået sig ned her ved Atlanterhavets kyst. I byerne som efter amerikanske standard har mange idylliske små huse, finder du for eksempel ofte hyggelige irske pubber og gode italienske restauranter.

Geografisk har New England stor variation med floder, søer, strande, store skove og bjerge, hvor der er rig mulighed for at vandre en tur og nyde naturens ro. Efter en oplevelsesrig dag kan du tjekke ind på maleriske landsbykroer eller Bed & Breakfasts, hvor du vil opleve den ægte amerikanske imødekommenhed og varme overfor besøgende. På en kør-selv ferie i USA har du friheden til at bestemme om du vil lave en rundrejse, hvor du overnatter et nyt sted hver nat, eller om du eventuelt vil have en mere fast base at tage på udflugter fra.

New England efterår

De flotte efterårsfarver er en af regionens største naturattraktioner. Foto: Anthony Quintano, CC BY 2.0.

Inspiration til oplevelser i New England

De seks stater, som tilsammen udgør New England: Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire, Rhode Island og Vermont, er gået sammen i en fælles turistfremstød under varemærket ‘Discover New England’. Med denne fælles indsats ønsker de at øge opmærksomheden om staternes mange enestående natur- og kulturseværdigheder.

Et hurtigt kig på turistkampagnens officielle hjemmeside vil da også være nok nok til at overbevise de fleste om, at New England har meget at byde på. Mange lokale og turister ynder at tage på bilferie her i efteråret for at nyde det utrolige farveorgie, når træernes blade visner. Kør for eksempel en tur ad den såkaldte Mohawk Trail i Massachusetts. En tur ad denne rute, som har status af USA’s ældste ‘scenic highway’, strækker sig over 63 miles (god 100 km). Oprindeligt var det en rute, som de indfødte brugte, men i dag populær blandt turister, som undervejs kan besøge flere interessante museer og seværdigheder. I efteråret når bladenes farver skifter, er udsigterne over de bølgende bakker og dale fantastiske.

Efteråret er noget helt særligt i New England, men også resten af året er dette en del af USA, som byder på mange uforglemmelige oplevelser på en tur i lejebil med alt fra charmerende småbyer og storslået natur til atmosfærefyldt storbyliv.

Med fly til New England

Den primære lufthavn i New England er Boston Lufthavn, som ligger ganske tæt ved regionens største by og har gøode vejforbindelser til alle dele af regionen. Det er da også oplagt at starte eller slutte ferien med at opleve storbylivet i Boston, som er en skøn blanding af nyt og gammelt.

Både SAS og Norwegian flyver i skrivende stund direkte fra København til Boston. Derudover er det en mulighed at flyve med for eksempel Norwegian til Providence i Rhode Island eller Hartford i Connecticut for at starte bilferien der.

bil i fart

En bil er noget nær en nødvendighed for at få fuldt udbytte af en ferie i det nordøstlige USA.

Bestil billig billeje i New England

Uanset hvor du lander, er det nemt at fortsætte din rejse med billeje. Ligesom i resten af USA betjenes lufthavnene i New England af adskillige store og små biludlejningsfirmaer. Bestiller du din lejebil i god tid hjemmefra, kan du derfor næsten altid finde en bil i en størrelse og et prisleje, som passer til dine ønsker og behov.

Det kan du let gøre ved at bruge billeje-søgemaskinen fra CarTrawler, som du finder øverst her på siden. I den kan du med få klik få en hurtigt oversigt over de bedste tilbud på billeje i din rejseperiode. Søger du en bestemt biltype eller udlejer, kan du for overskuelighedens skyld ofte med fordel indsnævre søgeresultatet ved hjælp af filterfunktionen.

Er det første gang, du skal på kør-selv ferie i USA? Så bør du læse vores artikel om færdselsregler i USA.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *