Matterhorn i Schweiz. Foto: Alagna, Wikimedia.

Drømmer du at rykke teltpælene op og flytte til et andet land, har du nu fået en ny grund: Danskerne er ikke længere verdens lykkeligste folk. Det er konklusionen i den seneste udgave af “World Happiness Report”, der udgives af Columbia University’s Earth Institute.

Verdens lykkeligste folk

Ifølge undersøgelsen bor de lykkeligste folk i Schweiz, mens danskerne er i år rykket ned som nummer tre efter Island.

Danmark og flere andre nord-europæiske lande lande klarer sig dog generelt godt i undersøgelsen. Vi nyder blandt andet godt af en længere forventet levealder, et bedre socialt sikkerhedsnet, højere indtægt og personlig frihed end landene i den anden ende af listen, der tæller lande som Syrien, Rwanda og Burundi.

De 10 lykkeligste lande i verden

  1. Schweiz
  2. Island
  3. Danmark
  4. Norge
  5. Canada
  6. Finland
  7. Holland
  8. Sverige
  9. New Zealand
  10. Australien

Læs hele rapporten her

Schweiz – mere end chokolade

At Schweiz ikke blot har lykkelige indbyggere, men også er et spændende rejsemål skyldes ikke kun et bedre udvalg af chokolade i alpelandet.

I Schweiz kan du opleve gamle, charmerende byer som for eksempel i hovedstaden Bern, hvor bymidten stammer fra det 12. århundrede og er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste, men også i talrige små bjerg landsbyer.

En rejse til Schweiz er da også netop en chance for at opleve nogle af Alpernes smukkeste landskaber, der kan udforske ikke blot i bil, men på vandreture, ski og meget andet.

Bestil billig billeje i Schweiz

Uanset om du ønsker at udforske byer eller natur, er en lejebil den nemmeste måde at komme omkring i Schweiz.

Bestil din billeje i Schweiz i søgemaskinen her på siden, hvor du nemt kan sammenligne og finde de billigste priser på lejebiler fra en lang række biludlejningsfirmaer.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *