Én parkingersbøde blev til mange for en kvinde i USA. Foto: Charleston's TheDigitel

De fleste er klar over, at det kan være dyrt at parkere ulovligt. Men for en kvinde i USA, hvis bil blev efterladt i Chicago O’Hare lufthavn af en ekskæreste, blev det ekstraordinært dyrt. Bilen nåede at få hele 678 parkeringsbøder før den blev slæbt bort, hvilket løb op i en samlet regning på $105.000 (omkring 585.000 kr).

Parkeringsbøden, som er den største nogensinde uddelt i Chicago, var forståeligt nok en stor mundfuld for den arbejdsløse enlige mor Jennifer Fitzgerald, som hævder, at bilen var blevet registreret i hendes navn af kæreste uden hendes tilladelse. Ifølge hendes forklaring havde hun desuden forgæves forsøgt at få adgang til parkeringspladsen ved Chicago O’Hare lufthavn, og selv da staten Illinois annullerede bilens nummerplader, blev bøderne ved at hobe sig op.

Fitzgerald valgte derfor at lægge sag an mod Chicago for at få annulleret bøderne, og i sidste ende indgik parterne et forlig, som betyder at der “kun” skal betales $4.500 (ca. 25.000 kr.) af den oprindelige regning for parkeringen ved Chicago O’Hare lufthavn.

Det forlyder desuden at ekskæreste har indvilget i at betale en del af bøden.

Bestil billeje i Chicago O’Hare lufthavn

Skal du besøge det centrale USA er Chicago O’Hare lufthavn et godt udgangspunkt. Med billeje kan du herfra besøge de mange seværdigheder i Chicago eller længere væk. Du kan for eksempel benytte billig billeje til at tage på en ægte amerikanske roadtrip på den klassiske Route 66, som starter her.

Bestil din lejebil i USA hjemmefra, så du er sikker på den står klar til dig, når du ankommer til Chicago O’Hare lufthavn. I søgemaskinen her på Billeje.info er det nemt for dig at finde de billigste priser på billeje i USA’s lufthavne og byer. Du behøver blot at vælge tid og sted, så finder vi de bedste tilbud på billeje fra de forskellige biludlejningsfirmaer i USA.

Nyd din ferie i USA med billeje fra Chicago O’Hare lufthavn, bare husk at stille parkeringsskiven.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *