biludlejning i Barcelona med CarTrawler

Alle undersøgelser omkring populariteten af destinationer indenfor konferencer, intensives og storbyferier, placerer uden undtagelse hver gang Barcelona på top-tre listen. Barcelona kom for alvor ind på den internationale turistscene, da den olympiske flamme blev slukket efter De olympiske Lege i 1992. Men Barcelonas egen flamme blev holdt ved lige af omfattende udvidelser, investeringer og opgraderinger af byens konference-, kongres- og messefaciliteter side om side med en betydelig vækst i antallet af internationale hoteller af høj kvalitet. Det betyder også at Barcelona lufthavn er et af de steder i Spanien hvor der bliver udlejet flest lejebiler. Det er kun billeje i Malaga og Mallorca lufthavn der er større end Barcelona.

De nye hoteller byder på noget for enhver smag lige fra de små elegante boutique hoteller som det centrale fire-stjernede Murmuri eller de tre Petit Palace hoteller og til de mere udpræget luksuriøse og større koncepthoteller som for eksempel det femstjernede ME Hotel i Diagonal Mar området. Der er to med spænding ventede hotelåbninger på vej, fordi byen hermed også får to af verdens mest prestigefyldte hotelkæder at byde på. The Mandarin vil åbne i hjertet af byen lige på den fashionable Passeig de Gracia, mens Starwood gruppen overtager det fantastiske nye W Hotel som er ved at blive opført i facon som et sejl lige ved indgangen til Barcelonas havneområde. Det bliver en seværdighed i ordets bedste betydning. Med hensyn til infrastrukturen er Barcelona og Madrid nu forbundet med AVE højhastighedstoget fra bycenter til bycenter på under tre timer. Også Barcelonas lufthavn vil sikre de tilrejsende en langt bedre service med den nye terminal, som med et slag fordobler lufthavnens kapacitet. Inden længe vil begge lufthavnens terminaler desuden være forbundet med Barcelonas centrum gennem metro-systemet.

Billeje i Barcelona

Billeje i Barcelona og Barcelona lufthavn er billig hvis du sammenligner priser med mange andre storbyer i Europa. BillejeInfo samarbejder med CarTarwler som sammenligner priser på billeje i Barcelona fra alle biludlejnings-selskaber i databasen. Lej bil i Barcelona og spar op til 30 % på din lejebil i forhold til hvis du bestiller billeje direkte hos billejeselskaberne i Barcelona.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *