La Boqueria byder på mange indtryk. Foto: Ignacio Palomo Duarte, Creative commons,

En af Barcelonas største turistattraktioner, La Boquria markedet, indfører nu restriktioner på adgangen for turistgrupper. Fremover er grupper på mere end 15 personer forment adgang til markedet på ugens mest travle tidspunkter.

Turister velkomne på La Boquria

Turisme udgør en vigtig del af Barcelonas økonomi, og ligeledes kommer en stor del af omsætningen på La Boquria fra de besøgende turister. Men store grupper med guide som blokerer gangene, er ifølge myndigheder efterhånden blevet et problem på markedet for de handlende og andre kunder.

Derfor er La Boquria fremover lukket land for grupper på mere end 15 personer klokken 8 til 15 hver fredag og lørdag, som er de travelste perioder på markedet. Møder store grupper op i dette tidsrum vil sikkerhedsvagter informere om reglerne og eskortere dem ud.

Du kan finde information om åbningstider osv. på markedets egen hjemmeside her

Vil du opleve La Boquria, som ligger lige ved La Rambla, kan det under alle omstændigheder anbefales at komme på et af de mindre travle tidspunkter i ugen. Så er det en større fornøjelse at gå på opdagelse blandt de mange spændende stande, og de handlende har også bedre tid til at fortælle dig om deres mange produkter.

Ferie i Barcelona med billeje

Vil du kun besøge de mest centralt beliggende seværdigheder i Barcelona, er det tilstrækkeligt at bevæge dig rundt til fods eller med offentlig transport. Men vil du ikke gå glip af nogle af de mange spændende seværdigheder i området omkring storbyen, er det oplagt at benytte billeje.

Oplev Catalonien på udflugter fra Barcelona med billeje

I søgemaskinen her på siden kan du nemt finde den billigste billeje i Barcelona. Indtast blot hvornår du ønsker din bil, så finder søgemaskinen de bedste tilbud fra både store og små biludlejningsselskaber.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *