Billeje i Barcelona er ikke blot en mulighed for at opleve mest muligt af den charmerende spanske kystby, men også en chance for at tage på spændende udflugter i resten af Catalonien. Benytter du billeje i Barcelona, kan det for eksempel anbefales at køre en tur til den smukke dal Vall de Boí, hvor der venter store natur- og kulturoplevelser.

Oplevelser i Vall de Boí

I Pyrenæernes smukke landskaber ligger dalen, der er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste for sine enestående romanske kirker, men som derudover byder på mange andre unikke oplevelser. I Vall de Boí, som ligger tre-fire timers kørsel fra Barcelona, er der således også mange tilbud til dig, som er glad for oplevelser i naturen.

Her kan du blandt andet besøge Cataloniens eneste officielle nationalpark, Aigüestortes Nationalpark, som med mere end 200 søer og utallige floder, kløfter og vandfald er en fascinerende naturoplevelse. Der er gode muligheder for at udforske parken på afmærkede vandreruter, ligesom der også arrangeres guidede udflugter fra parkens besøgscentre.

Om vinteren finder du i dette område desuden Pyrenæernes højest beliggende skiløjper ved Boí Taüll skiresortet, og når du så trænger til at slappe af kan du eventuelt forkæle dig selv med et besøg i en Spaniens bedste varme kilder og spa-resorts.

Du kan læse mere om den dalen og de enestående kirker på den officielle hjemmeside for Vall de Boí her

Bestil billig billeje i Barcelona

Vil du have mest muligt ud af din ferie i Spanien, er billeje i Barcelona således en oplagt chance for at både opleve storbyen og mere landlige omgivelser.

Barcelona er et populært rejsemål, og du har derfor også mange biludlejningsselskaber at vælge imellem. I søgemaskinen her på Billeje.info er det nemt at finde den billigste biludlejning i Barcelona og reservere din lejebil hjemmefra. Indtast blot hvornår og hvor du ønsker billeje, så får du en oversigt over de bedste priser på billeje i den aktuelle periode. Overvej eventuelt at bestille din lejebil med afhentning direkte i lufthavnen, så slipper du for at spilde unødig tid på offentlig transport eller taxi.

I vores søgemaskine kan du naturligvis også finde billig billeje i lufthavne og byer i resten af Spanien.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *