Disney World, Orlando. Lej bil i Florida på Billeje.info. Foto: Jeffrey Zeldman

Drømmer du om en billig ferie i USA’s solskinsstat, Florida, er der godt nyt. En ny undersøgelse af priser på billeje i USA viser således, at Orlando har landets billigste billeje.

Billigt at opleve Orlando med billeje

Den billige billeje i Orlando er især godt nyt for turister, fordi byen er et af Floridas mest populære udflugtsmål på grund af sine mange turistattraktioner og ikke mindst forlystelsesparkerne Disney World, Universal Studios og SeaWorld.

Ifølge undersøgelsen fra CheapCarRental.net er den gennemsnitlige pris for billeje i Orlando kun $17 (ca. 94 kr.). Fra Danmark er der adskillige flyforbindelser til Orlando Lufthavn, og det er derfor nærliggende at bestille billeje her til den videre rejse i USA.

Med billeje fra Orlando Lufthavn kan du nemt tage familien med til rundt til de gigantiske forlystelsesparker. Trænger I til lidt mere stilfærdige oplevelser giver en lejebil jer desuden mulighed for at opsøge Orlando mindre attraktioner såsom Gatorland, hvor I kan komme tæt på Floridas berømte alligatorer.

Florida har i det hele taget meget at byde på udover forlystelserne i Orlando. Benyt for eksempel billeje til at køre de ca. 75 km østpå ud til Kennedy Space Center ved kysten, hvor I har mulighed for at fordybe jer i NASA, Apollo og amerikansk rumfart. En spændende oplevelser for hele familien.

På listen over den billigste billeje i USA finder man på de næste pladser flere byer i Florida: Fort Lauderdale, Tampa og Miami. USA’s dyreste lejebiler finder man ifølge undersøgelsen derimod i Portland i den nordlige del af den amerikanske delstat Oregon, hvor man med $86 skal betale fem gange mere end i Orlando. Måske ikke overraskende ligger også New York City blandt de dyreste byer ($83).

Bestil billeje i Orlando online

Skal du på ferie i Orlando, er det en god ide at bestille din billeje hjemmefra. Så kan du ankomme i sikker forvisning om, at der allerede står en lejebil klar.

Benyt søgemaskinen her på Billeje.info, hvor du nemt og hurtigt finder de billigste priser på billeje i Orlando Lufthavn. Du skal blot vælge dato, så finder vi de bedste priser fra de forskellige biludlejningfirmaer i Orlando.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *