Billeje Salamanca

Bestil din billeje i Salamanca og oplev den historiske spanske by og regionen Castilla y León med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig et behageligt klima, lækker gastronomi til rimelige priser, smuk natur og store historiske og kulturelle seværdigheder i Salamanca og regionen Castilla y León.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til byen, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Salamanca og Castilla y León i dit helt eget tempo.

Information om Salamanca

Salamanca er hovedstaden i provinsen af samme navn og den andenstørste by i regionen Castilla y León med omkring 155.000 indbyggere. Byen ligger på nogle bakker ved floden Tormes, omkring 220 kilometer fra hovedstaden Madrid mod sydøst, ca. 130 kilometer fra regionshovedstaden Valladolid og ca. 120 kilometer øst for grænsen til Portugal.

Salamanca er verdensberømt for at huse Spaniens ældste universitet (som samtidig er den vestlige verdens tredjeældste universitet), grundlagt i 1218, og en gammel bydel, der er erklæret verdensarv af Unesco. Byen er også en populær destination på pilgrimsruten El Camino de Santiago.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Salamanca

Flere af de mest almindelige og største biludlejningsfirmaer har kontor i Salamanca, såsom Hertz, Enterprise og Avis, og hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Salamanca. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Salamanca online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til den berømte historiske universitetsby.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Salamanca, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Den nærmest beliggende lufthavn

Salamanca har sin egen lufthavn, Salamanca Lufthavn, der ligger ca. 22 kilometer fra byen. Lufthavnen har kun indenrigsflyvninger til Malaga og Palma de Mallorca. Den nærmeste store lufthavn med internationale flyvninger er Madrid – Barajas Lufthavn, der ligger omkring 225 kilometer fra Salamanca. Læs mere om billeje i Madrid – Barajas Lufthavn her.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Salamanca

  • Valladolid (ca. 130 km)
  • Madrid (ca. 220 km)
  • Ávila (ca. 110 km)
  • Zamora (ca. 65 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for Castilla y Leons turistkontor her.

Find den billigste lejebil i Salamanca Find Billeje her --> Sammenlign priser her