Billeje i Gran Via

Bestil din billeje på Gran Via i Barcelona og oplev den charmerende katalanske storby og regionen Catalonien med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig et fantastisk klima, lækker katalansk vin og gastronomi til rimelige priser og store historiske og kulturelle seværdigheder i Barcelona og regionen Catalonien.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Gran Via i Barcelona, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Barcelona og dens omgivelser i dit helt eget tempo.

Gran Via

Gran Via, hvor den møder Rambla Catalunya. Foto-kredit: Wikimedia. Oploadet under licensen CC BY-SA 3.0

Informationer om Gran Via

Den brede Gran Via de les Corts Catalanes, i daglig tale blot kendt som Gran Via, er en af de største avenuer i Barcelona og med en længde på over 13 kilometer en af de længste af sin slags i Spanien.

Gran Via krydser gennem det meste af den populære spanske storby og passerer undervejs nogle af de mest berømte pladser såsom Plaça d’Espanya, Plaça Universitat og Plaça de les Glòries Catalanes.

Vil du supplere oplevelserne i selve Barcelona med udflugter til nogle af de mange attraktioner uden for storbyen, er det oplagt at benytte billeje fra udlejningskontoret på Gran Via. Er du til fods eller med metro, er det nemt at komme frem til biludlejningen på Gran Via. Herfra er der nemlig gode, hurtige vejforbindelser ud af byen.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Gran Via i Barcelona

Både Europcar og Urban Rent har udlejningskontorer i Gran Via, og hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Barcelona. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Gran Via online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til den katalanske metropol.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Gran Via, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Nærmeste lufthavn

Nærmeste lufthavn er Barcelona lufthavn, som ligger kun ca. 12 km fra centrum af Barcelona. Du kan læse mere om billeje i Barcelona lufthavn her.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Gran Via

Du kan naturligvis først og fremmest opleve resten af den smukke storby med biludlejning fra Gran Via i Barcelona. Men derudover er der masser af seværdige steder uden for Barcelona, som kan besøges på en dagsudflugt i en lejebil, såsom:

  • Sitges (ca. 40 km)
  • Mataró (ca. 30 km)
  • Manresa (ca. 60 km)
  • Tarragona (ca. 96 km)
  • Lloret de Mar (ca. 73 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme i Barcelona her.

Find den billigste lejebil i Barcelona – Gran Via Find Billeje her --> Sammenlign priser her