Billeje i Granollers

Velkommen til vores side med information og gode råd om billeje i Granollers ved Barcelona. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Granollers, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Generelle informationer om Granollers

Byen Granollers ligger på Vallès sletten knap 30 kilometer nordøst for Barcelona. Byen har næsten 60.000 indbyggere, som blandt andet takket være Granollers’ placering tæt på havet, Montseny og Barcelona bor i en dynamisk by med både handel og industri.

De ældste spor af menneskelig beboelse i Granollers er mere end 4.000 år gamle, og der findes omtaler af byens marked allerede fra år 1040. Men byens mest kendte seværdighed er dog La Porxada, en kornlagerbygning fra det 16. århundrede.

Der er gode forbindelser fra Granollers til blandt andet Barcelona ad C17 motorvejen, ligesom du ad samme motorvej kan køre mod den franske grænse i nord.

Billigste billeje i Granollers

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Granollers ved Barcelona fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien.

Find den billigste lejebil i Barcelona – Granollers Find Billeje her -- data-src=