Billeje på Barcelona togstation

Velkommen til vores guide med information og gode råd om billeje på Barcelona togstation i den spanske region Catalonien. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil på Barcelona togstation, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste biludlejning fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Barcelona togstation

Barcelona togstation. Foto: JasonParis, Creative Commons.

Generelt om Barcelona togstation

Barcelona togstation, Estación de Barcelona Sants, er storbyens hovedbanegår og et af de vigtigste togtrafikknudepunkter i Spanien.

Togstationen minder i sin opbygning lidt om en lufthavn med alle perronerne samlet på underetagen. Herfra er der talrige togforbindelser til både ind- og udland. Mange turister stifter bekendtskab med hovedbanegården, da der er forbindelse hertil fra Barcelona El Prat-lufthavnen.

Med en beliggenhed lidt vest for bymidte vælger mange at tage metroen for at komme ind til centrum. Skal du hurtigt videre, er der desuden et godt udvalg af biludlejningsselskaber på Barcelona togstation.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje på Barcelona togstation

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje på Barcelona togstation fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje på Barcelona togstation som for eksempel en kilometerbegrænsning. Så husk derfor altid at læse lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler her på siden, kan finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Oviedo Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel bruge filteret til at indsnævre resultatet til biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstraudstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil på Barcelona togstation Find Billeje her --> Sammenlign priser her