Billeje i Menorca Lufthavn

Oplev Menorcas perler med billeje. Foto: Gabriel Rodríguez

Alle kender øerne Mallorca og Ibiza, men kender du øen Menorca? Det er en ø, som er en del af de baleariske øer, men da øen er fredet af de spanske myndigheder, så kan der ikke bygges store turist projekter på øen.

Selvom den almene turist nu begynder at sukke, så er det faktisk en rigtig god ide, at man har fredet øen. For øen er virkelig et paradis, uden al den turisme, som der er på de nærliggende paradis-øer.

Menorca har endda sin egen lufthavn, som går under navnet Menorca Lufthavn(MAH). Øens hovedstad hedder Mahon, og afstanden mellem lufthavnen og byen er på godt 4,5 kilometer. Det tager godt og vel 2,5 timer, at flyve fra Kastrup lufthavn til Menorca lufthavn.

Øen bliver besøgt af 2 millioner turister årligt, og de kommer blandt andet for at nyde de mange historiske ruiner, men selvfølgelig også naturen og de absolut fredede steder på øen. Folk strømmer også til, når de ikke gider festen på øerne Ibiza og Mallorca. For på Menorca, så kan du virkelig få en fredfyldt ferie.

Læs mere om selve øen Menorca.

Seværdigheder og attraktioner på Menorca

Som førnævnt, så er der faktisk også historiske ruiner på Menorca. Dette skyldes, at øen har en lang historie bag sig, og den rækker tilbage til nogle af de mest interessante civilisationer, som har været på jordens overflade.

Udover de historiske ruiner, så kan man altså også nyde hele øen som en komplet attraktion. Det er et fredfyldt sted, som også har en fantastisk natur. De smukke omgivelser, som omringer øen er med til, at det bliver kaldt en paradis-ø for fredfyldte sjæle. Attraktionerne og seværdighederne ligger spredt ud over hele byen, men for hver 100 meter, så er der altid noget nyt at se på.

Læs mere om seværdighederne og attraktionerne på Menorca.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Transportmuligheder fra Menorca lufthavn

Du kan vælge at tage bussen fra Menorca lufthavn til Mahon, men hvis du vil have fuld udnyttelse af hele øen, så er billeje i Menorca lufthavn det oplagte valg. Tænk på, at der er så mange steder man kan se, men med ventetider på busser og de længerevarende rejsetider, så kan det slet ikke betale sig med bus på Menorca.

Billeje i Menorca lufthavn er det der passer bedst til de fleste turister, og det er også en del af øens kultur. For når man har lejet en bil, så er man fri til at gøre hvad man vil. Frihed og Menorca går hånd i hånd, og derfor er det kun passende at man får frihed og bevægelighed med billeje i Menorcas lufthavn.

Billig billeje i Menorca lufthavn

Som førnævnt, så er det mest praktisk med en bil, når du er på øen Menorca. De mange strande, skønne naturlige omgivelser og ikke mindst de seværdigheder der er på øen, kan bedst besøges med en bil. Vi har også tidligere nævnt i artiklen, at alle tingene er spredt udover øen, og det er oplagt at besøge alle områder af øen, da øen for det første ikke er stor, og for det andet er det en skøn ø med en masse overraskelser.

Billig billeje i Menorca lufthavn er en mulighed, hvis du bestiller/lejer din bil fra denne hjemmeside. Det er blandt andet en god ide, da man ikke skal bøvle med billeje i Menorca lufthavn, når man er landet efter 2,5 times flyvetur. Folk vil gerne opleve øen og slappe af med det samme, i stedet for at blive stresset på ferien.

Husk at få billig billeje i Menorca lufthavn, så du også kan se de skønne paradis-steder på øen. Glem ikke at få besøgt den tropiske, men hemmelige strand, som kun den lokale befolkning og de rutinerede turister kender.

GUIDE TIL BILLEJE I MENORCA LUFTHAVN

Øen Menorca ligger i middelhavet og udgør sammen med andre populære turistøer en del af de balaeriske øer. Øen Menorca er ikke særlig kendt af mangfoldigheden, da denne ø er fredet. Der må ikke bygges store turist projekter på øen, og derfor er turismen ikke blevet et stort hit her. Men når det så er sagt, så er der stadig rigtig mange turister der besøger øen hvert år, bare ikke i ligeså stor grad som naboøerne Mallorca og Ibiza.

Øen Menorca har sin egen lufthavn, som hedder Menorca Lufthavn(MAH). Den ligger ca. 4,5 kilometer fra øens hovedstad Mahon. Så der er heldigvis ikke særlig langt til hovedstaden. Selve øen er en slags historisk ruin, og dette skyldes jo selvfølgelig den lange historie bag øen.

Steder du kan besøge med billeje i Menorca lufthavn

Du kan ikke undgå at lægge mærke til de mange ruiner, og bymure der findes på øen. Især hovedstaden Mahon gemmer på en gammel by, bag bymurene. Der er derfor mange steder, som man kan besøge hvis man holder en ferie på øen Menorca. Der er ikke et stort turistkaos på Menorca, da det som sagt ikke er særlig kendt af turisterne(dog er der stadig langt over 2 millioner turister der registreres i Menorca Lufthavn). Du kan derfor få en langt roligere ferie her, end du kan på de andre øer Ibiza og Mallorca.

Hvis du vil ud og opleve Menorca, så er det anbefalelsesværdigt med billeje i Menorca lufthavn. Det er langt lettere at komme ud til de mange shoppingcentre og attraktioner, der findes på øen, hvis du altså lejer en bil. Også strandende er let tilgængelige hvis du lejer en bil.

Billeje i Menorca lufthavn

Billeje i Menorca lufthavn er fantastisk godt. I Menorca Lufthavn er der en del biludlejningsfirmaer, som gerne vil leje en bil til dig. Det lettest og mest bekvemmelige er at leje bilen inden man tager af sted på ferien. Så får du nemlig bilnøglerne og bilen leveret, lige når du lander i Menorca lufthavn.

Du kan også tage bussen fra lufthavnen ud til hovedstaden Mahon, men der er man selvfølgelig afhængig af offentlig transport. Du kan med billeje i Menorca lufthavn helt selv bestemme hvor du vil hen, og skære rejsetiden drastisk ned.

Der er mange oplevelser der venter dig og din familie på Menorca, så husk at leje bilen inden du tager af sted(i Menorca lufthavn), så du får opsnappet alle oplevelser og uforglemmelige minder på din ferie til Menorca.

Find den billigste lejebil i Menorca Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her