Billeje i Huntsville Lufthavn

Bestil din billeje i Huntsville Lufthavn, så du kan opleve mere af byen med den lejebil en frihed giver. Der er masser af spændende og interessante seværdigheder at finde i det nordlige Alabama, USA, og med biludlejning er du ikke afhængige af offentlig transport eller guidede ture.

Downtown Huntsville er inden for kort rækkevidde af lufthavnen med billeje. Foto: David Mark, Pixabay

Lufthavnen

Huntsville Lufthavn, som officielt hedder Huntsville International Airport (HSV), er den største lufthavn i North Alabama. Mere end 1,2 millioner passagerer benytter således hvert år lufthavnen, der tilbyder ruteforbindelser til Atlanta, Charlotte, Chicago, Dallas, Denver, Detroit, Houston, Orlando og to lufthavne ved Washington D.C. – Dulles og National. 

Selvom der altså er tale om en mindre lufthavn finder du et fornuftigt udvalg af både spisesteder og butikker, hvor du kan fordrive tiden indtil afgang. Der er ikke offentlig transport til lufthavnen, så vil du ikke være afhængig af taxier eller de nærliggende hotellers shuttleservice, bør du leje en bil.

Bestil biludlejning i Huntsville Lufthavn

I lufthavnen finder du forskellige biludlejningsfirmaer, hvor du kan leje en bil, blandt andet hos Avis, Hertz, Enterprise, Alamo, Thrifty, National og Budget.

I søgemaskinen her på Billeje.info kan du hurtigt sammenligne priser på billeje i Huntsville Lufthavn fra de forskellig udbydere.  Det eneste du skal gøre er at angive den ønskede lejeperiode. Så kan du blot læne dig tilbage, men søgemaskinen, som stilles til rådighed af CarTrawler, går på jagt efter det bedste tilbud på biludlejning.

Søger du en lejebil i en bestemt størrelsesklasse eller vil du for eksempel kun se priser fra bestemte udlejere? Så kan du med fordel indsnævre søgeresultatet yderligere ved at benytte filterfunktionen.

Oplev Huntsville med biludlejning

Huntsville er en af de mest interessante byer at besøge i staten Alabama. De interaktive museer og udendørs museer, hvor du kan genopleve fortiden, samt videnskabsmuseer, parker og haver, har været med til at gøre byen til en meget populær feriedestination.

Rejser du med børn, så kan du med fordel besøge Earlyworks Children’s Museum, hvor børnene kan lege mens de lærer mere om Huntsville’s spændende historie. Museet finder man i Madison Street, og er let tilgængeligt i bil.

Et andet interessant sted for børn er Sci-Quest, som er en interaktiv videnskabsudstilling, hvor børn kan eksperimentere gennem interaktive spil, hvor man blandt andet kan lære om kroppens funktioner og andre videnskabsrelaterede emner. Sci Quest er åbent hver dag, også om søndagen, og vil også være interessant for voksne.

Huntsville Lufthavn ligger omkring 16 km fra centrum af selve byen. Det er dog ikke kun for at udforske Huntsville, at du bør leje en bil. Lufthavnen giver dig således et ideelt udgangspunkt for at tage på en kør-selv-ferie med billeje i det sydøstlige USA.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Populære destinationer inden for rækkevidde

Nyttige links

Lufthavnens egen hjemmeside
Læs mere om Huntsville på byens officielle hjemmeside.

Find den billigste lejebil i Huntsville Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her