ABC Car Rental Miami

abc-car-rentalABC Car Rental har siden 1989 tilbudt billig bileje i Fort Lauderdale omtrent 37 kilometer nord for Miami. Her tilbydes du en bred vifte af lejebiler lige fra økonomiklassen til luksusbiler og terrængående SUVer.

Hos ABC Car Rental kan du for eksempel bestille billeje med afhentning i Fort Lauderdale lufthavn, hvor ABC Car Rental tilbyder at hente eller bringe din lejebil (pick up / drop off). Det gør det nemt at fortsætte din rejse videre til Fort Lauderdale, der med sine mange kanaler er kendt som det amerikanske Vendig, eller mod Syd til Miami.

I det hele taget er billeje fra ABC Car Rental eller et af de andre biludlejningsselskaber i Florida din bedste mulighed for at få det optimale ud af ferien. Ligesom i resten af USA er transport i Florida nemmest med egen bil, og vil du opleve både storbylivet i Miami og besøge smuk natur i for eksempel Everglade nationalparken, er en lejebil klart den nemmeste løsning. Dertil kommer, som vi tidligere har beskrevet her på Billeje.info, at billeje i Florida er blandt den billigste i USA.

Priser på lejebiler fra ABC Car Rental Miami

I søgemaskinen på Billeje.info kan du nemt sammenligne priser på lejebiler fra ABC Car Rental med andre biludlejningsselskaber. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Strand ved Fort Lauderdale

Fort Lauderdale er kendt for sine lange sandstrande. Foto: Daniel Dudek-Corrigan, Creative commons.

Kontaktinformation til ABC Car Rental Miami

Vil du i kontakt med ABC Car Rental Miami kan det ske på følgende adresse:

ABC Car Rental
617 N Dixie Hwy, Hallandale
FL 33009
Telefon: (954) 987-6688

Læs mere om ABC Car Rental på deres egen hjemmeside her

Vi har senest opdateret denne side om ABC Car Rental i sommeren 2014 med informationer indhentet fra selskabets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra egne erfaringer. Har du selv tilføjelser eller gode råd om billeje igennem ABC Car Rental, som andre vil kunne få glæde af, er du meget velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så god og opdateret information som muligt. Det er naturligvis også muligt at dele dine oplevelser med andre ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af ABC Car Rental på vores blog om billeje.

Skal du til USA igen, kan du på bloggen også selv finde gode tips til seværdigheder i Florida og resten af USA. Læs for eksempel om Tre fantastiske roadtrips med billeje i USA

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos ABC Car Rental eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos ABC Car Rental Miami Find Billeje her --> Sammenlign priser her