All Day Rent A Car Miami

all-day-logoAll Day Rent A Car tilbyder lejebiler i alle klasser og prislejer i Miami Lufthavn, hvor de har været til stede siden 2000 og i dag har mange trofaste kunder.

Billeje i Miami Lufthavn

Det er nemt at finde hen til All Day Rent A Car i Miami Lufthavn. Efter du har hentet din kuffert, skal du blot benytte lufthavnens transportsystem hen til biludlejningscentralen, hvor All Day Rent A Car har deres kontor.

Du kan hos All Day Rent A Car vælge mellem alt fra små, økonomi-klasse biler til store mini-vans med plads til 15 passagerer. Har du bestilt billeje hjemmefra, vil din lejebil være klar til afhentning, så du nemt kommer videre fra Miami Lufthavn til din endelige destination i Florida.

Miami Lufthavn er en naturlig indgang til det sydlige Florida, og All Day Rent A Car har da også blandt deres kunder mange faste kunder, der benytter billeje til både ferie- og forretningsrejser i solskinsstaten.

Priser på lejebiler fra All Day Rent A Car

I søgemaskinen på Billeje.info kan du nemt sammenligne priser på lejebiler fra All Day Rent A Car med andre biludlejningsselskaber. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

miami lufthavn

Miami Lufthavn, hvor All Day Rent A Car har deres kontor. Foto: Connie Ma, Creative Commons.

Kontaktinformation til All Day Rent A Car

Vil du i kontakt med All Day Rent A Car kan det ske på følgende adresse:

All Day Rent A Car
3900 N.W. 25 St, Suite 401
Miami, FL 33142
Telefon: 1 (800) 220-5011

Læs mere om All Day Rent A Car på deres egen hjemmeside her

Dette indlæg om All Day Rent A Car blev senste opdateret i sommeren 2014 med oplysninger fra selskabets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra egne erfaringer. Har du tilføjelser eller gode råd angående billeje igennem All Day Rent A Car, som andre kan få glæde af, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så god og opdateret information som muligt. Det er naturligvis også muligt at dele dine oplevelser med andre ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af All Day Rent A Car på vores blog om billeje. Bloggen er også et godt sted at finde inspiration, hvis du selv er på vej til Miami for at holde ferie med billeje. Mulighederne for at tage på spændende udflugter er mange, og blandt andet i indlægget “Tips til bilferie på øst og vestkysten kan du finde masser af ideer.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos All Day Rent A Car eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos All Day Rent A Car Miami Find Billeje her --> Sammenlign priser her