Bakhos Rent a Car Miami

bakhos-logoBakhos Rent a Car Miami er som navnet antyder et binludlejningsfirma i solskinsstaten Floridas største by, Miami. Her har Bakho’s Rent a Car udlejningskontorer i både selve byen og den internationale lufthavn.

Tag på udflugt fra Miami med billeje

Rejser du til Miami og vil opleve ikke blot millionbyen men for eksempel også nogle af Floridas smukke naturområder, er billeje fra Bakho’s Rent a Car et oplagt valg. Biludlejningsfirmaet har et bredt udvalg af billige lejebiler lige fra almindelige personbiler til store Sport utility vehicles (forkortet SUV), som kan beskrives om en mellemting mellem stationcars og terrængående jeeps, der kan bruges på almindelig asfaltvej og ude i terrænet.

Ankommer du med fly, er det nemmeste at bestille din billeje i Miami Lufthavn, hvor Bakhos Rent a Car tilbyder shuttle service hen til deres nærliggende udlejningskontor. Så slipper du for at bekymre dig om den videre transport til din endelige destination, og kan med det samme tage hul på en oplevelsesrig tid i Florida.

Benytter du billeje fra Bakhos Rent a Car i Miami, er det blandt andet let at tage på udflugt til den berømte Everglades National Park for at se alligatorer og mange andre dyr. Med din egen lejebil i Miami, er det også oplagt at køre en tur til Florida Keys, hvor 45 småøer er forbundet af en af verdens mest spektakulære vejstrækninger.

Priser på lejebiler fra Bakhos Rent a Car Miami

I søgemaskinen på Billeje.info kan du nemt sammenligne priser på lejebiler fra Bakhos Rent a Car Miami med andre biludlejningsselskaber. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Miami strand

Nyd både by og strand i Miami med billeje. Foto: Robert S. Donovan, Creative Commons.

Kontaktinformation til Bakhos Rent a Car Miami

Vil du i kontakt med Bakhos Rent a Car Miami kan det ske på følgende adresse:

Bakho’s Rent a Car – Airport MIAMI
4387 NW 7th Street
Miami FL, 33126
United States
Telefon: 786-232-0909, (+58) 295 5002200

Læs mere om Bakhos Rent a Car Miami på deres egen hjemmeside her

Denne side om Bakhos Rent a Car Miami blev sidst opdateret i sommeren 2014 med information indhentet fra selskabets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra egne erfaringer. Har du selv tilføjelser eller gode råd om billeje igennem Bakhos Rent a Car Miami, må du meget gerne kontakte os, da vi ønsker at videregive så god og opdateret information som muligt. Du kan naturligvis også dele dine oplevelser med andre ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af Bakhos Rent a Car Miami på vores blog om billeje.

Vi tager i sagens natur forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Bakhos Rent a Car Miami eller andre biludlejningsselskaber.

Find den billigste lejebil hos Bakhos Rent a Car Miami Find Billeje her -- data-src=