Family Auto Rental Miami

family-auto-rentalFamily Auto Rental holder til i Miami Lufthavn, hvor deres udvalg inkluderer biler i mange størrelser og klasser.

Billeje i Miami Lufthavn

Har du brug for billeje i Miami Lufthavn, kan du hos Family Auto Rental vælge mellem alt fra små økonomi-klasse biler til eksklusive sportsvogne og minibusser. Uanset hvor mange I rejser sammen, eller hvad jeres behov er, er Family Auto Rental derfor et oplagt valg.

Skal du på ferie i det sydlige Florida, er Miami Lufthavn, som ligger omtrent 13 kilometer fra det centrale Miami, en naturlig indgangsport. Herfra er billeje fra Family Auto Rental eller et af de andre biludlejningsselskaber i lufthavnen både en nem måde at komme videre til dit hotel og til at komme omkring i løbet af ferien.

Lejer du for eksempel en af de lidt større biler fra Family Auto Rental, kan du tage hele familien på udflugt til forlystelsesparkerne omkring Orlando.

Priser på lejebiler fra Family Auto Rental

I søgemaskinen på Billeje.info kan du nemt sammenligne priser på lejebiler fra Family Auto Rental med andre biludlejningsselskaber i Miami. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Fort Lauderdale

Fort Lauderdale, et af de populære ferieområder i Florida. Foto: Daniel Dudek-Corrigan, Creative Commons.

Kontaktinformation til Family Auto Rental

Vil du i kontakt med Family Auto Rental kan det ske på følgende adresse:

Family Auto Rental
3900 NW 25TH STREET
MIAMI FLORIDA, 33142
UNITED STATES
Telefon: (305) 638-9400

Læs mere om Family Auto Rental på deres egen hjemmeside her

Vi opdaterede dette indlæg om Family Auto Rental sidst i sommeren 2014 med informationer indhentet fra selskabets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra egne erfaringer. Har du yderligere oplysninger eller gode råd om billeje igennem Family Auto Rental, som andre kan få glæde af, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så god og opdateret information som muligt. Det er naturligvis også muligt at dele dine oplevelser med andre ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af Family Auto Rental på vores blog om billeje. Er du på vej til Florida, kan du selv finde mange gode ideer til oplevelser med billeje i bloggens tidligere indlæg. I rejseberetningen Min bedste bilferie i Florida med billig billeje! kan du for eksempel uden tvivl få inspiration til mange spændende udflugter.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Family Auto Rental eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Family Auto Rental Miami Find Billeje her --> Sammenlign priser her