Firefly biludlejning i Gran Canaria Lufthavn

Velkommen til Firefly biludlejning i Gran Canaria Lufthavn. Lufthavnen som hedder Las Palmas Gran Canaria Airport er en af de største destinationer for Firefly biludlejning, som er et lavprisselskab ejet af Hertz Billeje.

Sådan finder du priser på Firefly billeje i Gran Canaria Lufthavn

Indtast i søgemaskinen i hvilken by eller lufthavn du ønsker at afhente og aflevere din lejebil (husk du kan uden gebyr vælge at afhente bilen i Gran Canaria Lufthavn og aflevere bilen på en anden destination!). Vælg herefter periode og tryk find billigste pris >. I oversigten ser du nu samtlige ledige lejebiler og priser fra mere end 350 forskellige udlejningsselskaber i Spanien.

Ønsker du kun at se priser og ledige biler fra Firefly, så benyt vores filter i menuen og vælg Firefly under Car Rental Agent.

Lej bil med Firefly i Gran Canaria Lufthavn

Jeg vil ønsker dig god fornøjelse med at finde den billigste og bedste bil i Gran Canaria Lufthavn, og husk det altid er en god ide at søge billeje i flere forskellige søgemaskiner der sammenligner priser på lejebiler. Vil du vide mere om biludlejning, forsikringer osv. så kan du altid kan finde svar på spørgsmål om billeje i vores FAQ.

Information om lufthavnen

Gran Canaria Lufthavn ligger i bugten Gando, 18 km fra Las Palmas, Gran Canaria, øens hovedstad, og 25 km fra den sydlige del af øen, hvor de vigtigste turistområder er placeret.

Transport til og fra lufthavnen

Taxa: Der er en taxaholdeplads uden for ankomstterminalen. Turen i bil til Las Palmas, som er Gran Canarias hovedstad, tager en lille halv time.

Bus: En regelmæssig busforbindelse forbinder lufthavnen med Las Palmas og til den sydlige del af øen. Der er tre buslinjer du kan vælge, nemlig nummer 5, 60 og 66, som alle gør mange stop mellem lufthavnen Las Palmas, Gran Canaria og Faro de Maspalomas.

Flyselskaber

Flere flyselskaber flyver direkte til Gran Canaria lufthavn fra Danmark. Fra Billund lufthavn flyver bla. Ryanair og Norwegian, fra Aalborg lufthavn flyver DY til LPA, og fra Københavns lufthavn flyver SAS, Norwegian og Vueling. Du kan også tage turen over broen til Malmø Sturup lufthavn, her har Ryanair en direkte rute til Gran Canaria.

Guide med råd og tips om billeje i Gran Canaria Lufthavn

Få mange flere informationer i vores guide om billeje i Gran Canaria lufthavn. Her finder du også inspiration til ferien med tips og råd til oplevelser i din lejebil.

Gode tips og råd om billeje i Gran Canaria lufthavn

Find den billigste lejebil i Gran Canaria Lufthavn Find Billeje her -- data-src=