Miami Beach Rent A Ride

Miami-Beach-Rent-A-RideMiami Beach Rent A Ride tilbyder billeje i et USAs mest populære rejsemål, som udover lange strande også byder på et rigt kulturliv.

Billeje i Miami Beach

Alt dette kan du nemt udforske med billeje fra Miami Beach Rent A Ride, som har et bredt udvalg af biler i deres flåde. Næsten uanset hvor mange I rejser sammen, har Miami Beach Rent A Ride derfor en lejebil som passer. Det kan for eksempel være en lille, billig bil fra økonomi-klassen eller en stor mini-van med god plads til en storfamilie eller alle vennerne.

Udover billeje fra deres udlejningskontor i Miami Beach har du også mulighed for at bestille din lejebil med afhentning eller aflevering i Miami og Fort Lauderdale lufthavnene. Ankommer du med fly fra Danmark, er det en oplagt mulighed for at fortsætte din videre rejse til Miami Beach med mindst muligt besvær.

Billeje fra Miami Beach Rent A Ride er dog ikke kun en chance for at komme nemt rundt i Miami. Udover de mange kulturelle tilbud i Miami og Miami Beach byder resten af Florida også på et væld af spændende attraktioner og seværdigheder. Mange på ferie i Miami Beach vælger således at leje en bil for at tage på udflugt sydpå til den berømte Everglades National Park eller Key West. Rejser du med børn, er billeje fra Miami Beach Rent A Ride desuden en mulighed for at lave en dagstur til forlystelsesparkerne ved Orlando eller besøge det interessante Kennedy Space Center.

Priser på lejebiler fra Miami Beach Rent A Ride

I søgemaskinen på Billeje.info kan du nemt sammenligne priser på lejebiler fra Miami Beach Rent A Ride med andre biludlejningsselskaber. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning i Miami.

Som vi tidligere har beskrevet på vores blog om billeje er Florida et af de billigste steder at leje bil i USA, og især hvis du bruger søgemaskinen her på siden, kan du få billeje til en meget lav pris.

Miami Beach

Florida og især Miami Beach er kendt for sine gode strande. Foto: Peter Gordon, Creative Commons.

Kontaktinformation til Miami Beach Rent A Ride

Vil du i kontakt med Miami Beach Rent A Ride kan det ske på følgende adresse:

Miami Beach Rent A Ride
1000 5TH STREET SUITE 205
Miami Beach FL, 33139
United States
Telefon: 786-227-0758

Læs mere om Miami Beach Rent A Ride på deres egen hjemmeside her

Denne side om Miami Beach Rent A Ride er senest opdateret i sommeren 2014 med informationer indhentet fra selskabets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra egne erfaringer. Hvis du selv har erfaringer med og gode tips til billeje igennem Miami Beach Rent A Ride, som andre brugere kan få glæde af, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så god og aktuel information som muligt. Du kan selvfølgelig også dele dine erfaringer med andre ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af Miami Beach Rent A Ride på vores blog om billeje. Skal du til Florida igen, kan du også selv her finde masser af inspiration til oplevelser med billeje, du måske gik glip af første gang.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Miami Beach Rent A Ride eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Miami Beach Rent A Ride Find Billeje her -- data-src=