Miami TAME Rent A Car

TAME-logoMiami TAME Rent A Car ligger tæt ved Miami International Airport og flere andre lufthavne i Florida.

Her tilbyder Miami TAME Rent A Car en bred vifte af lejebiler i klasser lige fra små, ‘kompakt’ modeller til store SUVs og minibusser med masser af plads.

Eksklusive lejebiler i Miami

Vil du holde ferie i USA med stil, har Miami TAME Rent A Car desuden et udvalg af eksklusive biler og sportsvogne. Drømmer du om at køre ned af palme-boulevarder med vinden i håret i en ægte convertible, har Miami TAME Rent A Car således topmodeller fra blandt andet BMW, Audi, Cadillac og Mustang.

Udover billeje med afhentning direkte fra deres afdelinger ved lufthavnene tilbyder Miami TAME Rent A Car dig også levering af din lejebil andre steder i det sydlige Florida mod et ekstra gebyr. Det kan for eksempel være en mulighed for at få din lejebil leveret i Miami Beach.

Priser på lejebiler fra Miami TAME Rent A Car

I søgemaskinen på Billeje.info kan du nemt sammenligne priser på lejebiler fra Miami TAME Rent A Car med andre biludlejningsselskaber. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Miami solnedgang

Solnedgang i Miami. Foto: Ratul Maiti, Creative Commons.

Kontaktinformation til Miami TAME Rent A Car

Vil du i kontakt med Miami TAME Rent A Car kan det ske på følgende adresse:

TAME Rent a Car
3910 NW 27th ST
Miami FL, 33142
United States
Telefon: (305) 394-9129

Læs mere om Miami TAME Rent A Car på deres egen hjemmeside her

Dette indlæg om Miami TAME Rent A Car er sidst opdateret i sommeren 2014 med informationer indhentet fra selskabets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra egne erfaringer. Har du input eller gode råd om billeje igennem Miami TAME Rent A Car, som andre kan få glæde af, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så god og opdateret information som muligt. Det er naturligvis også muligt at dele dine oplevelser med andre ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af Miami TAME Rent A Car på vores blog om billeje. Her kan du også selv finde masser af inspiration til oplevelser med billeje i Miami og resten af USA. Læs for eksempel hvorfor det er populært at bestille luksus-lejebiler og sportsvogne i USA.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Miami TAME Rent A Car eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Miami TAME Rent A Car Find Billeje her --> Sammenlign priser her