Orlando Rent a Car

Lej en billig bil med Orlando Rent a Car på de Kanariske øer. I søgemaskinen her på Billeje.info kan du sammenligne priser med andre udlejningsselskaber på øerne.

Orlando Rent a Car blev grundlagt i blev grundlagt i 1976 og råder i dag over en flåde på 3000 køretøjer fordelt på De Kanariske Øer med en bredt udvalg af modeller lige fra små, økonomiske bilmodeller til varevogne.

Mulighederne for en aktiv ferie på land og vand er talrige på De Kanariske Øer, og Orlando Rent a Car har da også specialiseret sig i at tilbyde billig billeje til de mange besøgende, som kommer til den spanske ferieø for at spille golf, surfe og meget andet.

På De Kanariske Øer har Orlando Rent a Car udlejningsstationer i en lang række byer og lufthavne på Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote og Fuerteventura.

Priser på lejebiler fra Orlando Rent a Car

I søgemaskinen på Billeje.info kan du nemt sammenligne priser på lejebiler fra Orlando Rent a Car med andre biludlejningsselskaber på De Kanariske Øer. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at bestille en bil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Playa del Ingles. Lej bil på billeje.info

Lej for eksempel fra Orlando Rernt a Car i Playa del Ingles. Foto: El Coleccionista de Instantes, Creative Commons.

Læs mere om Orlando Rent a Car på deres egen hjemmeside her

Find den billigste lejebil hos Orlando Rent a Car Find Billeje her --> Sammenlign priser her