Med en lejebil i Portugal er det let at finde de bedste surfstrande. Foto: Kyle Taylor

Portugal er ikke noget stort land og de større byer er generelt godt forbundet af busser og tog. Alligevel er det værd at overveje at benytte billeje, især hvis du vil opleve de steder, som andre turister ikke ser.

Fleksibel ferie i Portugal med billeje

Du finder et bredt udvalg af biludlejningsselskaber i de portugisiske lufthavne. Det er derfor oplagt at overveje muligheden for at fortsætte din rejse i bil fremfor at være afhængig af offentlig transport.

Skal du holde storbyferie i Porto eller Lissabon, er der sjældent nogen grund til at leje en bil. I disse byer er det lettere at komme rundt med for eksempel metroen eller blot til fods. Er du derimod rejst til Portugal for også at opleve livet i de mindre, landlige byer, hvor livet stadig går sin stille gang, kan en lejebil dog være det helt rigtige valg. I Alentejo er offentlig transport for eksempel begrænset, men det vil være en skam ikke at opleve de mange interessante byer og seværdigheder i denne lidt oversete region.

I Algarve og op langs landets smukke vestkyst er billeje desuden en chance for at gøre et spontant stop, når du ser en dejlig badestrand. Er du taget for eksempel på surferferie i Portugal med billeje, kan du nemt og hurtigt finde strandene med de bedste bølger.

Billeje er billig i Portugal

Generelt er prisniveauet lavt i Portugal sammenlignet med mange af Euopas andre populære rejsemål. Ser du dig for, er der da også gode muligheder for at finde billeje til få penge.

Det kan du bruge søgemaskinen fra CarTrawler til. Den finder du lige her øverst på siden. Indtast blot hvor og hvornår, du har brug for en lejebil. Så får du få sekunder efter en oversigt over de aktuelt bedste tilbud på billeje fra en lang række af udlejere i Portugal – både internationale selskaber som Avis, Europcar og Hertz, men også mindre, lokale firmaer.

Søger du en bestemt type lejebil, kan du med med fordel benytte søgemaskinens filterfunktion. Her kan du for eksempel søge efter priser på en cabriolet – som passer perfekt til det solrige portugisiske klima.

Er det første gang du skal køre bil i Portugal? Så læs vores artikel om færdselsregler i Portugal

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *