Her på bloggen om billig billeje skriver vi ofte om gode råd og tips vedr. forskringer på lejebiler i udlandet, og der er et stort behov for mere information om dette problem som mange oplever uanset hvilket biludlejningsfirma man indgår en lejekontrakt med. Programmet DR kontant havde denne gang fokus på sager fra to af de store selskaber, nemlig AVIS og så FireFly  som er ejet af Hertz biludlejning. Begge selskaber havde opkrævet diverse tillæg, herunder for ekstra forsikringer som kunderne faktisk allerede havde tegnet ved bestilling af lejebilerne i Danmark.

Se Tv indslag fra DR kontant om billeje

Kontant har tidligere belyst andre problemer når man lejer bil i udlandet, og i dag var der i udsendelsen fokus på billeje-forsikringer og ikke mindst at man ofte betaler for forsikringer og andre ydelser man ikke tror man har bestilt. Her kan du se uddrag af udsendelsen:

Ægtepar fra Fyn fik stor ekstraregning for gebyr og forsikringer: Se udsendelse her

Læs artikel fra DR om gåde råd når du lejer bil her

Se Tv indslag med titlen, kunder ribbes når de lejer bil i udlandet” her

Guide med råd og tips om billeje

Som altid er det bedste råd, at man læser sin lejekontrakt godt igennem både ved bestilling af sin lejebil og når man får lejebilen udleveret i udlandet, men det er som det også fremgår i udsendelsen nemmere sagt end gjort når man står i en stresset situation i en lufthavn.

Her på vores guide om billeje har vi som tidligere nævnt skrevet mange blog indløg om emnet, ligesom du i vores FAQ guide kan finde svar på de mest almindelige spørgsmål.

Her er et par udvalgte artikler fra vores guide om emnet forsikringer samt andre ekstra gebyr man ofte støder på:

Læs også: Forsikring på lejebiler 

 

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder
 1. Jes Jakobsen
  Jes Jakobsen says:

  Hej kontant
  Jeg har lige haft en dårlig oplevelse med Goldcar / Easy Terrra
  hvor jeg har betalt 2 gange for een bil, er det noget i har interesse i at høre nærmere om.

  MVH
  Jes Jakobsen

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *