Billeje i RomRom, Italien - med billeje i Rom kan du udforske storbyen på egen hånd. Foto: kriskaer

Rom er fyldt med historie, og man kunne let gå i beundring en hel uge eller mere. Men mange bruger kun Rom lufthavn som port til en bilferie i Italien med billeje, og det er faktisk synd. Hvorfor ikke bruge en dag i centrum af Rom, inden du tager på oplevelser i Italien. Du kan enten starte eller afslutte din ferie i Italien med en dag i centrum af Rom – tag f.eks toget fra lufthavnen når du ankommer og hent din billeje senere på dagen, eller aflever din billeje tideligt inden du skal rejse hjem til Dnamark. Her er et par forslag til oplevelser i Rom hvis du kun har en dag, programmet indeholder de vigtigste højdepunkterne, har vi med nogle af de største attraktioner i Rom.

Enhver der besøger Rom må og skal se Colosseum, det ældgamle amfiteater, og Vatikan Byen med den vidunderlige St. Peter Plads, St. Peters Basilica og Vatikanmuseet. Det er obligatorisk.
På Tiberens vestbred, syd for Vatikan Byen, ligger Trastevere distriktet. Dette er det mest romerske af alle romerske kvarterer; dets smalle brolagte gader og smukke pladser summer af liv.
Rom er ikke kun romantik og gamle bygninger; den er også stedet, hvor aggressive fodbodrivaler som AS Roma og SS Lazio, møder hinanden, og som benytter det samme stadion, Stadio Olimpico. Prøv at købe en billet og oplev det!!!
Den Spanske Trappe med sine 138 trin ligger ved to smukke piazzas, Piazza di Spagna og Piazza Trinità dei Monti. Fin en café i nærheden og bestil en god espresso og nyd de smukke omgivelser.
Besøg Pantheon, en anden af Rom’s billedskønne bygninger. Det 2000 år gamle tempel er i dag en kirke.
Gå videre til Piazza Navona, en stor plads som næsten altid er fyldt med liv.
Fra Piazza Navona gå da mod Société Lutèce og prøv et begreb kaldet aperitivo; køb en drink og få noget spiseligt gratis. På société Lutèce kan du sågar få en buffet med pasta, kylling, frugt, salat og nogle gange sushi. Alt sammen blot ved at købe en øl eller et glas vin. Aperitivo findes på mange barer og restauranter rundt omkring i Rom.
Se det berømte springvand, Trevi Fountain , kast den obligatoriske mønt i vandet, og se om legenden ,der siger, at du vil være sikker på at besøge Rom igen, holder stik. De tusindvis af euros, som kastes i vandet hver eneste dag, samles op og bliver givet til velgørenheds formål.
Slap af og tag en gåtur ind til Villa Doria Pamphili, Roms største offentlige park. Eller besøg Villa Borghese haverne, som omfatter Bioparco zoo og Galleria Borghese kunstgalleri.
Pas på tiden og sørg for at tage tilbage til lufthavnen i god tid, især hvis du skal flyve hjem samme dag. Skal du hente din billeje så husk at skrive det tidspunk du regner med at afhente bilen ved bestilling og ikke hvornår dit fly ankommer til Rom. Husk man altid betaler pr. døgn når man lejer en bil.

Billeje i Rom lufthavn

Det er nemt og billigt at bestille billeje i Rom, men husk på at der findes to lufthavne Ciampino lufthavn og
Fiumicino lufthavn. Langt de fleste flyselskaber flyver til Rom Fiumicino lufthavn, men flyver du f.eks med Ryanair så vær opmærksom på de benytter den gamle militær Ciampino lufthavn.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *