For langt de fleste er det en helt uproblematisk og god oplevelse at benytte billeje i ferien.

Europcar har netop indgået en aftale om at overtage det spanske biludlejningsselskab Goldcar. Når den endelige overtagelse efter planen falder på plads senere på året, bliver det til en pris på omkring 550 millioner euro.

Billig, men med blakket ry

Goldcar som har specialiseret sig inden for lavprisbilleje, startede i sin tid på populære feriedestinationer som Alicante, Mallorca og Malaga, men har siden bredt sig ud over Spaniens grænser. I dag kan du derfor også møde Goldcar i blandt andet Frankrig, Kroatien, Portugal og Italien.

Det spanske biludlejningsselskab, som nu altså ser ud til at blive en del af Europcar, er dog ikke kun kendt for at tilbyde billig billeje. Goldcar har også haft ry for at glemmer at oplyse om alle deres gebyrer og for at forsøge at presse sine kunder til at købe tillægsydelser. Det fik tidligere på året de italienske konkurrencemyndighed til at idømme Goldcar i Italien og Spanien en bøde på 2 millioner euro.

Goldcar får millionbøde

I forbindelse med den store bøde lød det fra Forbruger Europa Danmark, at Goldcar også er et selskab, som mange danskere har klaget over i forbindelse med billeje i Sydeuropa. Uanset hvilken biludlejer du benytter, anbefaler vi altid, at du altid læser dine lejebetingelser grundigt igennem.

Bestil billig billeje online

Har du brug for en billig billeje til ferien i det sydlige Europa, kan du her hos Billeje.info finde de bedste tilbud fra en stribe anerkendte biludlejere som udover Europcar tæller firmaer som Avis, Hertz og Sixt.

Har du spørgsmål i forbindelse med at bestille billeje i søgemaskinen fra CarTrawler her på siden? Så start med at kig på vores side med Ofte stillede spørgsmål om billeje

Har du derefter yderligere spørgsmål vedrørende billeje, lejekontrakt, betaling, forsikringer etc. hos CarTrawler, skal du altid rette hevendelse direkte til CarTrawlers kundeservice, der har åbent 24 timer i døgnet. Læs mere under Kontakt og Service

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *