Orlando Lufthavn. Foto: brownpau, Creative Commons.

Masser af sol, skønne strande og spændende seværdigheder har gjort Florida til USA’s mest populære rejsemål. Det er derfor heller ikke så overaskende, at udvalget af biludlejningsselskaber i solskinsstatens lufthavne og byer er stort. Særligt i Orlando Lufthavn er der kamp om kunderne.

Nye biludlejere rykker ind i Orlando Lufthavn

Orlando Lufthavn udgør et af verdens største og mest attraktive markeder for biludlejning i lufthavne, og derfor kan du da også finde de fleste af de store udlejere som Hertz, Avis, Dollar, Thrifty, Enterprise og Alamo her. Dertil kommer en bred vifte af mindre, lokale og lavprisselskaber, som ofte har udlejningsstationer i eller nær lufthavnen.

Det attraktive marked i lufthavnen tiltrækker dog hele tiden nye spillere, som gerne vil have en bid af kagen. Seneste har tyske Sixt og amerikanske Fox Rent-A-Car gjort deres indtog i Orlando Lufthavn.

Sixt Biludlejning har i mange år været internationalt selskab, men fandtes lidt overraskende ikke i USA, før de i 2011 åbnede deres første filial i Miami Lufthavn. Siden har de også indtaget Fort Lauderdale Lufthavn og nu Orlando. Da Sixt stadig er en lille spiller på markedet i Florida, har de valgt en aggressiv prisstrategi og er bestemt et selskab, der er værd at holde øje med for gode tilbud. Desuden betyder den europæiske baggrund, at du hos Sixt ofte finder et andet udvalg af bilmærker end hos amerikanske selskaber. I Orlando finder du Sixt uden for lufthavnsbygningen, men der kører shuttlebus hertil.

Fox Rent-A-Car stammer fra Californien og er stadig et af USA’s mindre biludlejningsselskaber, som hidtil mest har opereret i den vestlige del af landet. De er kendt som et lavprisselskab og særligt på steder, som Orlando, hvor de prøver at få fodfæste.

Bestil billig billeje i Orlando Lufthavn

Den hårde konkurrence blandt biludlejningsselskaberne i Florida, er en god mulighed for at finde en billig lejebil i Orlando Lufthavn til ferien. I søgemaskinen her på siden kan du nemt sammenligne priser fra dem alle.

Du kan med fordel bruge filterfunktionen, hvis du kun vil se lejebiler fra bestemte selskaber eller eventuelt kun bestemte biltyper.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *