Med en lejebil i Portugal er det let at finde de bedste surfstrande. Foto: Kyle Taylor

Nye tal viser, at der er kommet flere nye lejebiler på markedet i Portugal. Landets biludlejningsfirmaer har således i løbet af årets første fem måneder købt 26 procent flere biler.

Stigende efterspørgsel på billeje i Portugal

Ifølge opgørelsen fra brancheorganisationen ARAC anskaffede de portugsiske biludlejere i alt 25,655 nye biler mellem januar og maj, hvor særligt mange blev købt i den sidste måned.

Der er ikke blot tale om en udskiftning af biludlejningsfirmaernes flåde, men en udvidelse. Den sker ifølge ARAC som svar på en stigende efterspørgsel på billeje fra landets turister. Samtidig forventes der en stigning på 10 procent i antallet af turister i sommermånederne, hvilket ifølge ARAC fører til 8 procent flere biludlejninger. Den stærkeste vækst forventes i Lissabon efterfulgt af Porto og Algarve.

Ligesom resten af verden udgør turister en stor del af biludlejningsfirmaernes kunder. I Portugal omkring 60 procent. Alene i de populære feriemåneder juli og august vil 90.000 lejebiler blive sendt på gaden.

Til trods for at biludlejningsfirmaerne har suppleret deres flåder med mange nye biler, advarer Joaquin Robalo de Almedia, præsident for ARAC, om, der også i år vil være rift om de billigste lejebiler de kommende måneder.

Der er da også mange oplagte muligheder for at tage på spændende bilferier i Portugal, som for eksempel en den smukke tur fra Lissabon til Faro med billeje.

Bestil din lejebil i Portugal hjemmefra

Der er ikke noget, som slår billeje, når det kommer til mobilitet i ferien. Vil du ikke være begrænset til offentlig transport på din ferie, kan du allerede hjemmefra sikre dig en billig lejebil i Portugal.

Det gør du nemmest ved hjælp af søgemaskinen fra CarTrawler, som du kan finde øverst her på siden. Fordelen ved denne er, at du ikke blot får tilbud fra én udlejer, men derimod en lang række store og små firmaer som Avis, Europcar, Hertz og Budget.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *