Gran Canaria, et af vinterens mest populære rejsemål for danskere. Foto: El Coleccionista de Instantes, Creative Commons.

Helligdagene omkring jul og nytår falder fordelagtigt i år og ved blot at brug en håndfuld feriedage, kan du holde holde en ferie på 16 dage. Det er en oplagt chance for at udskifte det danske vintermørke med sol og varme på Gran Canaria – et af danskernes favoritrejsemål om vinteren.

De Kanariske Øer populære i juleferien

Der er ikke tvivl om, at mange danskere vil benytte julen til at rejse sydpå. Hos Spies har man således allerede solgt seks ud af 10 rejser med afrejse fra den 20. december og frem til årsskiftet. Vil du også holde jul under sydlige himmelstrøg, bør du derfor allerede nu begynde at kigge efter et godt tilbud.

Hos Spies er det igen i år især De Kanariske Øer, som trækker i juleferien. Rejsebureauet forventer således at sende 75 procent af sine rejsende til De Kanariske Øer, hvor Gran Canaria ligger helt i top som den mest populære ø. Også Tenerife og Fuerteventura modtager dog mange danske juleferierejsende.

At Gran Canaria har et godt tag i de danske ferierejsende er ikke tilfældigt. Udover et solrigt, varm klima byder den spanske ø på god kombination af strandliv og seværdigheder. Vil du ikke bruge hele ferien på at dase ved poolen eller stranden, kan du gøre som mange eventyrlystne rejsende gør: lej en bil. En ferie med billeje på Gran Canaria giver dig en høj grad af fleksibilitet og frihed til både at finde de bedste strande og eventuelt søge lidt væk fra de mest turistede områder for i stedet at opleve den mere autentiske kultur på Gran Canaria.

Du kan finde masser af inspiration og gode råd til en ferie med billeje på Gran Canaria i bloggen her på Billeje.info. Læs for eksempel hvordan du kan undgå at blive snydt af biludlejere.

Bestil billig billeje på Gran Canaria

Har du brug for billig billeje til juleferien på Gran Canaria, kan du i søgemaskinen her på siden nemt bestille billeje til fra de store anerkendte biludlejningsfirmaer. Søgemaskinen fra CarTrawler er en af verdens største og mest anerkendte formidlere af billeje, som har adgang til alle de store, kendte biludlejningsfirmaer på Gran Canaria og resten af verden. Du kan i den for eksempel finde billige lejebiler fra Hertz, Avis, Sixt, Europcar i søgemaskinen, for bare at nævne nogle få eksempler.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *