Gade i Alicante. Foto: Les Haines, Creative Commons.

Alicante på den spanske østkyst er et ideelt rejsemål om vinteren, hvis du hellere vil udforske spændende seværdigheder end ligge på stranden. På denne årstid er der ikke for hedt til at du kan holde ud at være aktiv, og med billeje er udvalget af udflugtsmuligheder stort.

Oplevelsesrig ferie i Alicante med billeje

I vintermånederne har masserne forladt Alicante, så du får bedre plads og ro til at udforske denne gamle havneby ved Middelhavet. Alicante har en god blanding af historiske seværdigheder og kulturelle oplevelser, hvor der også om vinteren afholdes flere events og festivaler.

Selvom en rejse til Alicante om vinteren ikke ligefrem indbyder til badeferie, kan du dog alligevel glæde dig til at sige farvel til det triste danske vintervejr. Selv i de koldeste måneder når dagtemperaturerne sjældent under 16 grader og ofte op over 20.

Drømmer du om at holde jul i korte ærmer, kan du roligt rejse til Alicante. I Alicante og resten af Spanien går man højt op i fejringen af jul, og det er en chance for en unik oplevelse.

Bestiller du billeje til din ferie i Alicante, kan du nemt tage på udflugter til de mange attraktioner og seværdigheder i regionen. Kør for eksempel en tur til den imponerende drypstensgrotten Cuevas de Canelobre nær byen Busot. Med din egen lejebil er det også ligetil at tage på en spontan tur langs Costa Blanca for at opleve nogle af de mindre, hyggelige fiskebyer.

Bestil billig billeje i Alicanta

Planlægger du at tage en pause fra den danske vinter i Alicante, er det god ide at bestille din lejebil hjemmefra. Det giver dig ikke blot den største chance for at få den billigste pris på netop den lejebil du søger, men betyder også at du kan føle dig sikker have en bil klar ved ankomst.

I søgemaskinen her på siden kan du nemt finde den billigste billeje i Alicante fra et bredt udvalg af biludlejningsselskaber. Søgemaskinen indhenter de bedste tilbud fra både de store internationale biludlejere og mindre lokale firmaer.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *