Guayadeque dalen på Gran Canaria. Foto: Victor R. Ruiz, Creative Commons.

Gran Canaria er ikke kun ideelt til badeferier. Den spanske ferieø har også masser af spændende seværdigheder, som gør det oplagt at tage på udflugt enten med guide eller på egen hånd. Benytter du billeje, kan du udforske de bedste seværdigheder på Gran Canaria i dit helt eget tempo. På en udflugt til den smukke Guyadeque-dal kan du for eksempel opleve grotterne, hvor øens oprindelige befolkning, Guacherne, boede og som stadig benyttes i dag.

Guayadequedalen på Gran Canaria

Guayadequedalen byder desuden på smuk natur med utrolige udsigter. Rejser du til Gran Canaria i vinterhalvåret, hvor foråret på Gran Canaria begynder og mandeltræet blomstrer i en frodig natur, er Guayadequedalen særlig smuk.

Der er rig mulighed for at udforske Guayadequedalen på talrige vandreruter, ligesom der også ligger et museum, Museo de Guayadeque, hvor I kan lære om dalens natur og ikke mindst se nogle af de interessante fund fra de gamle grotter.

Dalen, som ligger på det sydøstlige Gran Canaria, er da også først og fremmest berømt for grottelandsbyerne, som har været beboet lige siden de første mennesker bosatte sig på øen. Grotterne, som oprindeligt først og fremmest blev brugt som begravelsessteder, har tjent som både boliger og til opbevaring af madvarer. I dag benyttes et mindre antal stadig til boliger, som dog er blevet moderniseret med indlagt vand og elektricitet. I kan eventuelt slutte dagens oplevelser i Guayadequedalen af med et måltid i grotterestauranten Tagoror, som er en unik oplevelse med gode lokale retter på menuen.

Du kan finde flere gode råd og tips til en ferie med billeje på Gran Canaria og de andre kanariske øer i bloggen her på Billeje.info.

Find billig billeje på Gran Canaria

Skal din ferie på Gran Canaria være mere end en badeferie, er billeje et oplagt valg. Der er da også mange af de besøgende på Gran Canaria, som vælger at supplere ferien med en lejebil i en eller flere dage for at opleve mere af øen.

Der er et stort udbud af biludlejningsfirmaer på Gran Canaria, og vil du være sikker på at finde det bedste tilbud på billeje, er det bedst at benytte søgemaskinen her på siden. I søgemaskinen får du hurtigt et overblik over de billigste priser på billeje fra både store internationale og små lokale biludlejere.

Bestil din lejebil hjemmefra, så har du størst chance for at få den type lejebil, du ønsker. Bestil eventuelt din lejebil med afhentning direkte i lufthavnen, så du kan komme hurtigt frem til hotellet fra lufthavnen, uden at skulle bekymre dig om spanske busplaner.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *