O’Leary havde gode nyheder med til jyderne. Foto: Mikel Ortega

Ryanair flyver til 77 destinationer fra Milano Bergamo lufthavn denne sommer. Næsten halvdelen af disse ruter har en afgang dagligt, hvilket især er noget forretningsrejsende sætter pris på. Netop de forretningsrejsende er årsagen til, at det irske lavprisflyselskab har besluttet, at ruten fra Bergamo til Napoli skal have fire daglige afgange.

Stærk forbindelse til det sydlige Italien

Ryanair har nu 10 indenrigsruter fra Milano Bergamo Lufthavn, der også kendes som Orio al Serio International Airport. Med opgraderingen på ruten til Napoli Lufthavn ønsker Ryanair at positionere sig som en af de forretningsrejsendes foretrukne valg, når turen går til det sydlige Italien.

Bergamo Lufthavn er dog også interessant for ferierejsende, som er på udkig efter en billig flyrejse til det nordlige Italien. Her er der for eksempel ikke langt fra lufthavnen til populære rejsemål som Como- og Gardasøen. Ligeledes er det også oplagt for ferierejsende at benytte indenrigsforbindelserne til for eksempel det sydlige Italien. Her venter for eksempel Amalfikysten – en af Europas smukkeste kyststrækninger.

Du kan flyve med Ryanair fra Billund og København til Milano Bergamo Lufthavn. Du kan se det fulde udvalg af ruter på lufthavnens officielle hjemmeside her

Bestil billig billeje i Milano Bergamo Lufthavn

Som en af de mest benyttede lufthavne i Italien, er der ikke overraskende stærk konkurrence blandt biludlejningsselskaberne om at tilbyde den billigste billeje i Milano Bergamo Lufthavn. Store selskaber som Avis, Budget, Europcar, Hertz og Sixt, er selvfølgelig tilstede, men også en række mere ukendte udlejere bejler til kunderne med stærke tilbud.

Du kan nemt sammenligne alle biludlejningsselskabernes priser ved at bruge CarTrawler-søgemaskinen øverst på denne side. Du kan eventuelt bruge filterfunktionen til at indsnævre søgeresultatet, hvis du har bestemte ønsker til din bil eller udlejer.

Det er ganske nemt at få udleveret sin bil, da hovedparten af udlejerne har kontor inde i ankomstterminalen. Bestiller du fra et af de biludlejningsselskaber, som holder til uden for terminalen, er der en gratis shuttlebus dertil.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *