Billig billeje på Kreta.

Få fuld frihed på din rejse til Gran Canaria og bestil en lejebil der står klar i lufthavnen på Gran Canaria ved din ankomst. Det er nemt at lave en prissammenligning med søgemaskinen fra Car Trawler der finder ledige lejebiler og priser fra alle billeje-selskaber. Vi har lavet en test og sammenlignet priser fra 6 forskellige biludlejningsselskaber i Gran Canaria lufthavn.

Sammenligning af pris på leje bil i Gran Canaria lufthavn

Vi har foretaget en sammenligning af billeje hos 4 forskellige biludlejningsselskaber som alle har kontor på Gran Canaria bla. i lufthavnen. Vi har søgt efter den mindste bil også kaldet mini i perioden 11 til 18 februar. Testen viser at det er Auto Escape der har den billigste pris online.

Avis
Avis rent a car, her er prisen for en mini leje bil kr. 977,60. Du kan bestille en annullering af selvrisiko hos Avis, men ikke få prisen oplyst før afhentning. Der er ikke aircondition på denne leje bil fra Avis.

Car Trawler
Car Trawler her er prisen 835 kr. for en mini leje bil f.eks type Peugeot 107 eller lignende. Du kan bestille en annullering af selvrisiko for 301 kr. Der er aircondition på denne lejebil fra Car Trawler.

Hertz
Hertz biludlejning, her var den mindste leje bil en økonomi klasse og f.eks en Toyota Yaris eller lignede. Prisen på billeje i ovenstående periode med afhentning i Gran Canaria lufthavn er kr. 1.303,56. Bilen har ikke air aircondition og det var ikke muligt at tilkøbe en annullering af selvrisiko online.

Auto Europe
Auto Europe her er prisen kr. 1.052, 93 få leje bilen af en type Skoda Fabia eller lignende. Bilen har aircondition og det var ikke muligt at bestille en annullering af selvrisiko online hos Auto Europe

Holiday Autos
Holiday Auto er blandt de billigste i denne prissammenligning af billeje i Gran Canaria lufthavn. Prisen hos Holiday Autos er kr. 811 få en bil af typen vW Fox eller lignede. Bilen har aircondition og en annullering af selvrisiko koster 245 kr.

Auto Escape
Auto Escpape er den billigste af alle i denne prissammenligning. Her kan du leje en Fiat Panda eller lignende for kun kr. 758 og en annullering af selvrisiko koster kr. 203. Prisen på billeje er inkl aircondition

FDM Travel
FDM Travel billeje er den sidste der deltager i vores lille sammenligning af priser på lejebiler i Gran Canaria lufthavn. FDM Travel kan dog ikke ændre på at det er Auto Escape der løber med æren af at tilbyde den billigste pris. Hos FDM Travel er den billigste leje bil en Toyota Yaris eller ligende og i ovenstående periode koster den kr. 1.375 kr. FDM Travel udlejer biler igennem Hertz billeje.

Alle priser er fundet online den 4. september 2011. Vi har angivet at der er en fører af bilen, som har en aldre på 40 år. Alle priser er inkl. fri kilometer og lovpligtige forsikringer. Priserne er total priser inkl. gebyr, dog ikke evt. gebyr for betaling med kreditkort. Husk at priser på billeje i Gran Canaria lufthavn skifter efter udbud og efterspørgsel, hvorfor ovenstående prissammenligning kun skal betragtes som en vejledning.

Huskeliste når du sammenligner priser på billeje på Gran Canaria

Når du sammenligner priser på din lejebil så husk at sikre dig hvad der indgår i total prisen på billejen.

1. Er prisen inkl. ubegrænset antal kilomener

2. indgår der alle lovpligtige forsikringer

3. Er der skjulte gebyr f.eks for betaling med kreditkort

4. Skal du betale ekstra tillæg for at afhente din leje bil i en lufthavn

5. Kan du uden gebyr afbestille din billeje inden afhentning

6. Er prisen på din lejebil inkl. selvrisiko, eller kan du tegne en bille tillægsforsikring?

Overstående indgår altid når du lejer bil på Gran Canaria igennem Car Trawler som er søgemaskinen du finder her på Spanien-billeje. Car Trawler er blandt de største formidlere af billejer på Gran Canaria og i resten af verden. En af mange andre fordele er at du kun betaler depositum når du bestiller din lejebil, og først skal betale restbeløbet ved afhentning i Gran Canaria lufthavn eller på et af de mange andre udlejningskontorer der findes på øen.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *