Golden Gate i San Francisco. Foto: Nicolas Raymond, © Creative Commons Attribution 3.0

Mange af de turister, som bestiller billeje i San Francisco, ønsker at køre en tur over den legendariske Golden Gate Bridge. Men ifølge byens myndigheder er kunder hos Hertz Biludlejning mod deres vidende blevet opkrævet overbetaling for at krydse broen.

Fire gange normal pris

City Attorney Dennis Herrera har på vegne af byen sagsøgt Hertz og selskabets partner American Traffic Solutions Inc. for at vildlede kunderne til at købe et PlatePass (en form for Brobizz) og samtidig lægge ekstra gebyr på dette “frivillige” tilvalg uden at informere om det.

Ifølge Herrera er dette en praksis, som i sidste ende kan betydet, at kunderne har betalt fire gange den normale brotakst ($7,50) ved at benytte deres lejebil. Dertil kommer, at Hertz ifølge sagsanlægget ikke har oplyst og taget betaling for denne ekstraudgift ved udlevering af lejebilen, men først senere via deres partnerselskab trukket pengene fra kundens kreditkort.

Hertz risikere at skulle betale op til $2.500 (ca. 17.600 kr.) i bod til hver enkelt kunde.

Sammenlign priser på billeje i San Francisco

Trods dette sagsanlæg har langt størstedelen af billejekunderne i San Francisco en helt problemfri oplevelse med deres bil og afregningen. En lejebil er da også i næsten alle tilfælde den bedste måde at udforske ikke blot byens nærområde, men også hvis du vil besøge nogle af de mange andre berømte seværdigheder og byer i det vestlige USA.

Kør for eksempel tur ad den berømte og utroligt smukke Highway 1 med billeje

En ferie med billig billeje i San Francisco er lig med masser af frihed til at følge pludselige indskydelser og ikke være afhængig af køreplaner, hvis du for eksempel har lyst til at blive et sted i ekstra tid.

Brug søgemaskinen her på siden til at finde og booke din lejebil hjemmefra. Så har du størst chance for at få en god pris på netop den type bil, du ønsker. Søgemaskinen giver dig en hurtig oversigt over de billigste priser fra alle de kendte udlejere som Avis, Enterprise og Hertz, samt en række mindre, lokale firmaer, som ofte også har gode tilbud.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *