Med billeje kommer du nemt rundt i byen og resten af Californien. Foto: Port of San Diego, CC BY 2.0.

Er San Diego Lufthavn dit udgangspunkt for en kør-selv ferie i Californien, har du nu fået endnu et velkendt biludlejningsfirma at vælge mellem. Sixt har nemlig netop åbnet et udlejningskontor i lufthavnen på USA’s populære vestkyst.

Lejebiler til ethvert behov

Næsten uanset dit behov har Sixt og de andre udlejere i San Diego Lufthavn et køretøj, som passer. Hos Sixt lyder det således i pressemeddelelsen i forbindelse med åbningen, at de her tilbyder gode tilbud på blandt andet compact biler, sportsvogne, convertibles og SUV’er. Rejser du som del af en større gruppe, inkluderer Sixt’s bilsortiment også mini-vans med plads til henholdsvis 7 og 12 passagerer.

Som det gælder for de fleste udlejere i USA, får du normalt fri kilometer, når du lejer din bil hos Sixt i San Diego. Det betyder, at du har friheden til at udforske alle de mange seværdigheder i området. Husk også at det som regel er muligt at afhente sin lejebil ét sted og aflevere den et andet. Det kan være en stor fordel, hvis du vil nå længere omkring i løbet af din ferie i USA, hvor afstandene er meget større end vi er vant til fra Danmark.

Oplev Highway 1 med billeje i Californien

Lejer du en bil i San Diego Lufthavn, kan du for eksempel tage på en ægte roadtrip op langs den californiske kyst og undervejs opleve berømte byer som Los Angeles og San Francisco. Derfra kan du dreje mod øst ind i landet mod Las Vegas. På vejen kan du lægge vejen forbi flotte naturparker som den berømte Yosemite Nationalpark.

Bestil billig billeje i San Diego Lufthavn

Det er naturligvis ikke kun Sixt, som tilbyder billeje i San Diego’s internationale lufthavn. Du kan således også leje din bil fra blandt andet Avis, Budget, Hertz, Thrifty og National Car Rental. For dig som kunde er det en fordel med mange valgmuligheder, men det kræver dog selvfølgelig at du sammenligner priser.

Det kan du meget nemt gøre med søgemaskinen fra CarTrawler, som du finder øverst her på siden. I denne søgemaskinen skal du blot angive hvor og hvornår, du ønsker at afhente dit køretøj for at få en oversigt over de bedste tilbud på billeje i San Diego Lufthavn. Foretrækker du at leje fra et bestemt firma, kan du efterfølgende specificere dette i filterfunktionen.

Er det første gang, du skal på bilferie i USA? Så læs vores side med information om færdselsregler i USA.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *