Foto: Sixt

Stadig flere ferierejsende får i disse år øjnene op for Portugal som rejsemål, og mange vælger at leje en bil. Fremover får de flere muligheder for at benytte Sixt Biludlejning.

Tre nye udlejningskontorer i Portugal

Hidtil har Sixt kun været repræsenteret i Portugal med et enkelt udlejningskontor i Lissabon Lufthavn, men fremover vil du også kunne leje din bil fra et kontor inde i den portugisiske hovedstad. Derudover åbner Sixt nye udlejningskontorer i Porto og på Madeira.

Mange vælger at leje deres bil i lufthavnen på grund af de praktiske fordele, men ifølge Sixt er det også nemt at komme frem til de nye udlejningskontorer til fods eller med offentlig transport. Alle steder kan du vælge fra et bredt udvalg af lejebiler med alt fra mini-biler til luksusbiler.

Find det bedste tilbud på billeje i Portugal

Har du brug for at finde billig billeje i Portugal? Sixt er naturligvis ikke ene om at tilbyde billeje i Lissabon, Porto og resten af landet. En række af de andre store kendte biludlejningsfirmaer som Avis, Hertz og Europcar er også til stede i lufthavnene og inde i byerne. Det er derfor altid en god ide at tjekke, hvor du kan få den bedste pris på din lejebil. Der kan være mange penge at spare.

Brug søgemaskinen fra CarTrawler, som du finder øverst her på siden, til at lave en hurtig prissammenligning og bestille din bil. Vil du kun se tilbud på bestemte bilklasser, kan du med fordel benytte søgemaskinens filterfunktion.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *