Billeje på TenerifeNorwegian har nu 3 afgange til Tenerife fra Københavs lufthavn. Hav din lejede bil klar når du lander i Tenerife med billeje.info

Skal du rejse til Tenerife og søger billig fly og billeje er der godt nyt fra det norske lavprisflyselskab Norwegian, der fra starten af oktober udvider sine flyvninger til den spanske ferie ø med en ekstra afgang fra Københavns lufthavn til Tenerife. Norwegian samarbejder ligesom Billeje.info med CarTrawler der sammenligner priser på billeje fra alle billejeselskaber på Tenerife
Tenerife er efter Gran Canaria den ø i Spanien med flest flyafgange fra Danmark i vintermånederne og nu har lavprisflyselskabet Norwegian netop meddelt at de fra starten af oktober sætter en ekstra ugentlig flyvning ind på ruten fra Københavns lufthavn til Tenerife lufthavn. Du kan finde flybilletter one way fra 599 kr. og billeje pr. dag for 85 kr. igennem Norwegian som i øvrigt samarbejder med CarTrawler når det gælder billleje på Tenerife.

Læs mere om billeje i Tenerife lufthavn.

Den første afgang med den nye rute flyver den 30. oktober og der er nu afgang hver tirsdag, lørdag og søndag med Norwegian til Tenerife.

Fly direkte til Tenerife lufthavn

Der er gode muligheder for at finde et fly til Tenerife i den kommende vinter sæson, og du kan flyve direkte fra flere lufthavne i Danmark. Foruden Norwegian flyver også andre lavprisselskaber til ferieøen i Spanien. Fra Billund lufthavn kan du bla. flyve med det irske flyselskab Ryanair og fra København flyver også Cimber Sterlig til Tenerife. I mange år har øen været et af de store charterrejsemål hos de danske charterrejsebureauer og både Star Tour, Spies Rejser, Bravo Tours, Apollo Rejser og Dansk Folke Ferie har hver uge charterfly direkte til Tenerife lufthavn. Faktisk kan det ofte betale sig også at undersøge priser fra charterbureauerne også selvom du kun skal bruge en flybillet, og selv vil bestille hotel og billeje.

Oplevelser i ferien på Tenerife

Langt de fleste der rejser til Tenerife søger det behagelige klima og de dejlige strande man finder på øen og det er især i vintermånederne af turister fra Skandinavien rejser til Tenerife. Er du ikke blandt dem der ønsker at tilbringe hele ferie på en strand eller ved poolen, så er der heldigvis masser af oplevelser på Tenrife og specielt hvis du har bestilt billeje. Naturen er f,eks et kapitel for sig og bæger naturligvis præg af at det er en vulkan ø. Læs mere om hvilke muligheder du har for oplevelser i din lejebil eller læs om de arrangeret udflugter med en lokal guide du kan deltage på hos det Spanske turist bureau eller en af de mange rejsebureauer der arrangere rejser til Tenerife.

Billig billeje på Tenerife

Det er nemt at sammenligne prisen på billig billeje på Tenerife. Indtast dine ønsker i søgemaskinen fra CarTrawler der sammenligner ledige lejebiler og priser fra alle biludlejningsselskaber på Tenerife. CarTralwler er en af verdens største formidlere af billig billeje og bla. benytter flere flyselskaber CarTralwers billeje-søgemaskine herunder som tidligere nævnt Norwegian.
Når du bestiller billeje på Tenerife på Billeje.info så er priserne altid med ubegrænset antal kilometer så du frit kan kører nøjagtigt så langt du vil i din lejebil. Lovpligtige forsikringer og mulighed fo at afbestille din lejebil helt op til 24 timer inden afhentning er også inkl. i prisen.

Læs mere om billig billeje på Tenerife.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *